icon

Pomůžete získat zázemí pro kočičí azyl v nouzi - Donio

mikajza
Dnes v 11:41

Zůstali jsme bez střechy nad hlavou. A to doslova.
Více než 30 let pomáhám kočkám, které neměly v životě štěstí. Dnes jich mám v péči 50. V azylu se zřítila střecha a už zde není možné bezpečně žít. Pokud rychle nenajdeme nové místo, budeme bezdomovci.

Proto jsem založila na Donio sbírku na nové zázemí – místo, kde budou kočky v bezpečí a kde bude možné v pomoci potřebným zvířatům pokračovat i v dalších letech.
Jenže sbírka má jeden zásadní problém – nemá dosah.
Lidé o ní jednoduše nevědí. A já už opravdu nevím, jak ji dostat mezi lidi, kteří by chtěli pomoci.
Proto se obracím i na vás.

Mohla by nás zachránit pomoc s propagací a zviditelněním sbírky – dostat ji mezi lidi a potenciální dárce.

Jsem na všechno sama a je to znát.
Zima se blíží. Času není mnoho.
Ale ještě to nechci vzdát. Nechci je zradit. 🐾❤️

Každá pomoc, ráda, tip, sdílení je naděje,

Děkujeme 🐈🐈🐈

https://donio.cz/dejme-kocicim-bytustkam-sanci-...

prosincovemimi
Dnes ve 12:10

Náš kocour vzkazuje, že přispějeme 🐈‍⬛ Napadá mě sdílet příběh někde ve skupinách kočičích milovníků,ale s tím bohužel nepomůžu . 🙂‍↕️ Držím palce,ať se daří! P.S. v jaké lokalitě hledáte nemovitost?

mikajza
autor
Dnes ve 12:41
@prosincovemimi

Náš kocour vzkazuje, že přispějeme 🐈‍⬛ Napadá mě sdílet příběh někde ve skupinách kočičích milovníků,ale s tím bohužel nepomůžu . 🙂‍↕️ Držím palce,ať se daří! P.S. v jaké lokalitě hledáte nemovitost?

@prosincovemimi Kocour je anděl💜 zkusím sem vložit leták s info. Já už nevím kudy kam dál... Jako mohla bych se na to vykašlat, jenže... Je to moje rodina, smysl bytí, nikoho kromě nich nemám, do hrobu si nikdo nic nevezmeme, tak aspoň udělat něco pro ně 🐾🐾💜💜