icon

Potratová tableta - mifegyne

Zdravím. Chtěla bych se jen zeptat. Byla jsem na této farmakologické interrupci kvůli zamlklému těhotenství. A moje otázka zní zda je normální že ze me vypadávají uplne obrovské kusy asi krevních sraženin nebo co to je. Mam strach ze jde o nějaké velké krvácení a že třeba vykrvácím nebo neco. Poraďte mi prosím. Jak jste to měli vy?
Budu moc ráda. 😔😔

berenika39
3. pro 2025

@marketka2727717172 lékař říká co?

anonym_88cca4
3. pro 2025

A v jakem jsi tydnu? Ja to mam cerstve za sebou a bylo to jen jak menstruace, ale o velke kusy a silne krvaceni je bezne, obzvlast cim dele tehotenstvi trva.

reeeza
3. pro 2025

Asi týden po potratu ze mě vypadla sraženina velká tak 8cm. Řekla bych, že je to normální a děloha se čistí. Ale pokud máš jakékoliv pochybnosti a i hidně krvácíš, zajdi s tím pro klid duše na vyšetření..

misha31
Včera v 05:51

Nedavno jsem si tim prosla, litaly ze me srazeniny cca az 8cm, 2 dny to byla opravdu reznicina, pak to bylo lepsi. Zalezi, jak jsi byla daleko. Po 2 tydnech jsem mela kontrolu na gynde, deloha cista, hcg na 0. Predtim bylo k 7 tisicum

bejuna29
Včera v 06:54

U obou ZT ze me šly sliznice o velikosti dlaně. Kontrakce jak u porodu. Krve jak z vola. U druhého to bylo horší...poporodní vložka mi vydržela max hodinu. A to jsem průběžně cas travila na záchodě. Měla jsem krůček od toho si volat rychlou. Už mi ze ztráty krve hucelo v uších a motala se mi hlava. Pak to ale začalo ustavat. Druhý den ze me odešly plodové obaly a tim potrat skoncil.

mrkvovydort
Včera v 09:02

@marketka2727717172 je to docela normální, kontroluj hlavně sílu krvácení (nemělo by být opravdu silné), jestli výtok nemá zápach, mdloby, nevolnost, teplota, to by mohly být komplikace.
Ale jestli si nejsi jistá, určitě se poraď s lékařem. Kontrolní ultrazvuk určitě nezaškodí.
Drž se 🫂❤️

marketka2727717172
autor
Včera v 20:57

Děkuji vám mockrát. Byla jsem na ultrazvuku a potrat úplný ale zbytky nějaké homologické části v děloze zůstaly prý o velikosti 13mm. Tak mi dali injekci a podbřišek bolí extrémně ale krvácím uz úplně minimálně. A byla bych moc rada kdyby jste mi sem napsali celý váš průběh 🫣❤️ moc prosím

marketka2727717172
autor
Včera v 20:59

Jinak byla jsem 6+5