Strach o dceru
Dobrý den, bojím se o svoji dceru. Svěřila se mi, že má potíže se svým prsem. Před několika týdny jí pod levým podpažím zduřela uzlina. Byla s tím u své lékařky. Ta jí nasadila antibiotika, protože dcera měla nějakou infekci, ale ta nezabrala. Mezitím se jí zvětšila ještě druhá uzlinka. Doktorka jí tedy prohmatala prsy a něco se jí nezdálo. Tak jí vystavila žádanku na mamologii. Dcerka tak byla minulý týden na ultrazvuku. Ještě ten den mi volala. Doktrka jí v levém prsu našla nějaký nález. Hned jí poslala na mamograf. Ten nález potvrdil. Prý dva útvary. 3cm a 2,5cm. Dnes byla na biopsii. Je úplně vyděšená, že to bude zhoubné. Plakala mi do telefonu, že jestli to bude špatné, že raději umře, než by měla chodit na chemoterapii nebo si nechat odstranit prso.
Mám o ní velký strach, ale věřím, že to bude dobré. Dceři je teprve 23 let. Ještě studuje. To přeci nemůže být rakovina takhle brzy. Nebo ano? Máte někdo zkušenost?
A nebere antikoncepci? Známá se desiĺa při každé bouli.
Ale vás v této chvíli nikdo si nebude tvrdit tak či onak,od toho jsou dr.
Vypadá to, že k nalezení došlo ještě včas, takže je klidně možné, že bude stačit operace, kdy se jen odebere postižená tkáň (nikoliv celé prso). Také se nemusí jednat o zhoubný nádor, který by se šířil. Celková chemoterapie se většinou dělá u agresivních nádorů nebo u nálezů >5 cm. Dneska je věda hodně daleko a i kdyby došlo třeba na mastektomii, tak díky plastické chirurgii se můžou vizuální následky dost eliminovat. Hlavně neztrácet hlavu a bojovat!

Myslim , ze cokoliv ti tu kdokoliv napise nema pro tebe ani dceru vypovidajici hodnotu muze to byt opravdu ,, nic ,, nebo ,, vsechno ,, …
Budu s vama doufat ze ,, nic ,, 💚