Test duch - slabá čárka a další negativní?
Ahojte, mate někdo podobnou zkušenost? Testy negativní, dnes 2 dny do ms a je mi neustale zle tak mi to nedalo a rano vyšel test se slabší čarkou, po zaschnuti trošku vybledla ale je tam a je naživo viditelnější. V těhotenství jsem měla čarky už 5 dni před ms, takže už jsem s tim vubec nepočitala. Ale neuvěřitelně mě boli prsa a je mi divně. Tak proto ten test a vysledek mě rano docela šokoval, pak jsem si řekla že cca za 2 hodiny zkusim novy test, že byl možna falešný. A na tom už opravdu nic nevidim.. tak ja nevim, mate zkušenost? Prvni byl z ranni moči hned po spanku, druhy za ty 2 hodiny ale mezitim jsem nepila, na falesnou mi to na živo přišlo silne dost, ale teď si myslim že to asi fakt falešné bylo, duchy jsem občas měla, ale až takto viditelneho ne
Fotky jsou toho ranniho prvniho testu, druheho jsem nefotila, nic tam nevidim
Měla jsi ho moc dlouho namočený. Je potřeba udělat ještě jeden, aby to bylo jasnější, protože tam něco je, ale takhle se to nedá posoudit.
@drtatko4 měla jsem ho podle navodu, hned jsem vzala mobil do ruky a vyfotila, jeste to nedojelo ke konci, jak jsem byla v šoku.. ale na druhe fotce je už zaschlý
@nikol125 Aha, tu druhou fotku jsem přehlédla. Podle ní bych ale řekla, že je to duch ☹
@drtatko4 jakože mysliš že negativni? Včera tam nic nebylo, tudiž dnes tam nemohla byt silna čarka.. a ve skutečnosti je viditelnější a hlavně i po vloženi se fotka docela zhoršila, ja ji mam v mobilu kvalitnější.. no uvidíme co ukaže zítřek
Udělej si zítra nový test z první ranní moči. Rozpitým bych se neřídila, ty bývají znehodnocené a stejně tak bych neděla závěry z negativního testu, který nebyl z první ranní moči.
Udělej si zítra nový test z první ranní moči. Rozpitým bych se neřídila, ty bývají znehodnocené a stejně tak bych neděla závěry z negativního testu, který nebyl z první ranní moči.
@anonym_8e661a Ale ten test neni rozpity, mam 2 deti tak vim jak se testy delaji, tenhle teprve vybyhal, uz jsem to tu psala.. je to cca 10 sekund po namoceni co jsem vytahla a hned jsem tu carku videla a fotila, po uschnuti je druhe foto
@anonym_8e661a Ale ten test neni rozpity, mam 2 deti tak vim jak se testy delaji, tenhle teprve vybyhal, uz jsem to tu psala.. je to cca 10 sekund po namoceni co jsem vytahla a hned jsem tu carku videla a fotila, po uschnuti je druhe foto
@nikol125 já si myslím, že je to duch 🙂 když by to měla být ryska, vyskočila by ti až dýl. 🙂
@nikol125 já si myslím, že je to duch 🙂 když by to měla být ryska, vyskočila by ti až dýl. 🙂
@klchudik děkuji, duch je to určitě na živo bych řekla spiš už slabá čárka 😊 jen mě znepokojilo to že ten test po je negativni, možna něco malo bych tam nakoukala, ale kdo vi takže ukaže asi až zitřek rano co bude

Měla jsi ho moc dlouho namočený. Je potřeba udělat ještě jeden, aby to bylo jasnější, protože tam něco je, ale takhle se to nedá posoudit.