icon

Vinted

prosincovemimi
Dnes v 08:38

Holky ,dá se na Vinted "vypnout" polské nabídky ? Vždy, když něco hledám,tak mi to najde přednostně polské a pak někde hluboko v sedmé dimenzi ty české.
Díky 🌼

frantiska87
Dnes v 08:45

@prosincovemimi Dřív to bylo přímo ve filtru, tam to teď ale nevidím. Já bych zase chtěla zrušit zásilkovnu, protože když posílám do Polska, je to jak ze středověku, že musím pokaždé tisknout štítek, jenže nemám tiskárnu. :D (a zásilkovna v nastavení vypnout nejde)

prosincovemimi
autor
Dnes v 08:49
@frantiska87

@prosincovemimi Dřív to bylo přímo ve filtru, tam to teď ale nevidím. Já bych zase chtěla zrušit zásilkovnu, protože když posílám do Polska, je to jak ze středověku, že musím pokaždé tisknout štítek, jenže nemám tiskárnu. :D (a zásilkovna v nastavení vypnout nejde)

@frantiska87 Tohle jsem tam neviděla snad nikdy ,že můžu volit zemi nabídky. Ale už mě to fakt štve, teď jsem hledala Babysense7 a jela jsem v nabídkách schválně až dolů a všechny polské. Asi je Vinted už jen polská společnost 😃

frantiska87
Dnes v 08:56
@prosincovemimi

@frantiska87 Tohle jsem tam neviděla snad nikdy ,že můžu volit zemi nabídky. Ale už mě to fakt štve, teď jsem hledala Babysense7 a jela jsem v nabídkách schválně až dolů a všechny polské. Asi je Vinted už jen polská společnost 😃

@prosincovemimi to tam bylo někdy ze začátku, jak přidali to Polsko právě, bylo to tam kvůli poštovnýmu. Jako to je hrůza teď… ja když si nezaplatím topování, tak tam zapadnu a nikdo si nic nekoupí. A něco najít dá teda taky fakt práci. :D

anonym_359d92
Dnes v 08:57
@prosincovemimi

@prosincovemimi Zkus do vyhledávání zadat nějaké české slovo, třeba „chůvička“. Nebo "Česko".

drep
Dnes v 09:30

@prosincovemimi jsem přesvědčená, že to nejde.

prosincovemimi
autor
Dnes v 09:40
@anonym_359d92

@prosincovemimi Zkus do vyhledávání zadat nějaké české slovo, třeba „chůvička“. Nebo "Česko".

@anonym_359d92 Díky ,to pomohlo 🙏💛

prosincovemimi
autor
Dnes v 09:41

Ještě mě zaráží,že skoro u každého inzerátu uvádějí,že je monitor třeba zkalibrovat. Žila jsem v přesvědčení,že to nelze. 🫪

drep
Dnes v 09:58
@prosincovemimi

Ještě mě zaráží,že skoro u každého inzerátu uvádějí,že je monitor třeba zkalibrovat. Žila jsem v přesvědčení,že to nelze. 🫪

@prosincovemimi monitor je podle mě zdravotnická technika a ta obvykle vyžaduje každý rok profesionální BTK (stejně jako třeba domácí tlakoměr).

prosincovemimi
autor
Dnes v 10:43

Dobře,kontrolu pochopím,ale kalibrace . ..?