Zamilovaná do herce
Zdravím, chtěla bych zde založit takové dost neobvyklé téma...
Je mi naprosto jasné, že se mi většina z vás určitě vysměje, ale s tím počítám.
Ale chci se zeptat vás, těch málo, které se mi nebudou smát....
Holky, stalo se vám někdy, že byste se zamilovaly do herce?
Nemyslím takové to, když nám bylo 13, a stačilo vidět film s hezkým hercem a rádoby se „zamilovat“.
Mně je totiž 30 let. Ano, čtete dobře, vážně je mi 30 a přesto jsem se až po uši zamilovala do jednoho českého herce.
Už dlouho jsem sama a letos na jaře jsem se dívala na seriál, ve kterém hrál jednu z hlavních rolí.
Už od začátku jsem si říkala, že je to krásnej chlap, ale nic víc...
No ale jednou, cca 4 měsíce zpátky, se mi o něm zdálo. Nebudu popisovat co, důležitější spíš je, že jsem se další den ráno probudila totálně zamilovaná a trvá to dodnes. Nevím, jak bych to dál popsala, prostě jsem zamilovaná až po uši, i když vím, že je asi o 40 let starší než já, a zhruba stejně dlouho (bohužel!😥) i ženatý a že ani netuší, že existuju...
Ale prostě si nedovedu pomoct.
Stalo se vám někomu to samé, holky? Opravdu by mě to upřímně zajímalo. Nebo jsem jenom já divná?
Jestli to máte některá stejně, ráda si o tom popovídám.
A ještě jednou prosím, pokud možno, o diskuzi bez posměchu. Děkuji! 🙏

Do herce ani ne, ale já jsem zamilovaná do souseda mých rodičů. Jsem vdaná, on žije s nějakou ženskou s dítětem. Vím že nikdy nic nebude, ale aspoň jednou bych ho do postele strašně chtěla, často mám o něm sny. A nejsem pubertačka, bude mi za pár let 40. Ale srdci neporučíš 🙄