Zánět středního ucha ...
Ahoj holky asi před 3 týdny jsem měla zánět středního ucha levé ucho , dobrala jsem antibiotika vše bylo ok, zalehnutí ucha zmizelo i bolest ...
Nyní začalo bolet pravé ucho tak jsem jela spatky k ORL prej jen vpáčené oba bubínky v právo i vlevo dostala jsem ušní kapky octobacid...
Nyní obě uši zalehle ale bez bolesti ....
Něco co pomůže od zalehnutí?? Děkuji všem 💯
Po zánětu bývá zalehnutí ucha klidně ještě několik týdnů, hlavně když jsou bubínky vpáčené a je tam otok nebo špatně průchodná Eustachova trubice 😊 Mně osobně vždycky nejvíc pomohly nosní spreje na splasknutí sliznice (Olynth apod. jen krátkodobě), hodně smrkat, zívat a foukat opatrně přes zacpaný nos. Někdo si chválí i mořskou vodu do nosu a inhalaci.
Hlavně bych nic nestrkala do uší a kdyby se vrátila bolest, horečka nebo zhoršení sluchu, šla bych znovu na ORL ❤️
@martinka89koc No já ty spreje do nosu nemůžu mám glaukom oční a Dr říkala že to nemůžu stříkat kvůli tlaku oči ....

Po zánětu bývá zalehnutí ucha klidně ještě několik týdnů, hlavně když jsou bubínky vpáčené a je tam otok nebo špatně průchodná Eustachova trubice 😊 Mně osobně vždycky nejvíc pomohly nosní spreje na splasknutí sliznice (Olynth apod. jen krátkodobě), hodně smrkat, zívat a foukat opatrně přes zacpaný nos. Někdo si chválí i mořskou vodu do nosu a inhalaci.
Hlavně bych nic nestrkala do uší a kdyby se vrátila bolest, horečka nebo zhoršení sluchu, šla bych znovu na ORL ❤️