Zkušenost s Kosmetickestroje.cz / RationalFans s.r.o.
Absolutně nejhorší zkušenost, jakou jsem kdy při nákupu zažila.
Zakoupila jsem u společnosti RationalFans s.r.o. (e-shop kosmetickestroje.cz) přístroj Myoslim Roller kombinovaný s Madero Rollerem a sedákem Myoslim za téměř 95 000 Kč. Po rozbalení jsem zjistila poškrábanou obrazovku, poškození na boku přístroje a hlavně chyběl správný návod k použití. Opakovaně mi byl zasílán návod k úplně jinému zařízení, podle kterého nebylo možné přístroj sestavit ani bezpečně používat.
Vady jsem nahlásila den po převzetí balíku. Místo pomoci následovaly sliby, které se neplnily, ignorované zprávy a neustálé čekání. Zástupkyně firmy několikrát slíbila, že se ozve nebo že vše vyřeší, ale nic z toho se nestalo.
Když jsem se snažila spojit s vedoucím, opakovaně jsem mu volala. Na první kontakt reagoval SMS, že se ozve, ale už se nikdy neozval. Na další hovory nereagoval a měla jsem důvodný dojem, že si mě v telefonu zablokoval – telefonicky ani přes SMS se mi už neozval. Jedinou další reakcí z jeho strany byl až e-mail, ve kterém odmítl mé odstoupení od smlouvy a odkázal mě na advokáta.
Na reklamovaný poškrábaný displej mi bylo řečeno, že jde jen o ochrannou fólii, kterou mám odloupnout ostrým předmětem – žádnou odstranitelnou ochrannou fólii jsem na displeji ale nenašla, takže mi tím radili přístroj poškrábat ještě víc.
Poslali mi ještě jeden "nový" návod, ten je ale stále neúplný a nepoužitelný – tuto skutečnost jsme uvedli i v předžalobní výzvě, na kterou firma reagovala odmítnutím jakékoli odpovědnosti.
Nejvíce mě zklamalo, že po zaplacení téměř 95 000 Kč jsem místo profesionální péče zažila naprostý nezájem, chaotickou komunikaci a odmítání převzít odpovědnost za vzniklé problémy.
Tuto společnost rozhodně nedoporučuji. Pokud očekáváte seriózní jednání a kvalitní zákaznický servis, moje zkušenost byla přesným opakem.

Někdo přístroj vrátil a ty sis ho koupila. Co my s tím? Vrať ho také. Tady si nikdo takovou blbost za 95.000 kupovat nebude. Kvůli tomu ses tu nemusela registrovat.