icon

Otěhotnění ve sprše?

karlik17
13. srp 2019

Dobrý den, přicházím k vám s dotazem kterému se možná budete smát ale já mám docela strach tak se raději zeptam. S přítelem jsme byli včera ve sprše, a byli jsme blízko sebe, neměli jsme styk, ale on pak řekl že ode mě musí dal aby mu ne utekla spermie, že pokud by mu utekla tak bych z toho mohla otěhotnět ale mě se to nezdá, i tak se ptám, je to možné? Podle mě to není možné když penisem nebyl uvnitř 🤔.. Vím jak hloupý je tento dotaz ale mám docela strach je nám 17 děkuji za odpovědi

aurelie34
13. srp 2019

@karlik17 určite není možné otěhotnět. Musela by jste si sperma zavést třeba na ruce do pochvy a i u téhle možnosti je těhotensví hodně málo pravděpodobné. Pokud muž neejakuluje přímo do pochvy nemusíte se bát tehotenství.

malenka3
13. srp 2019

To opravdu není možné.

alassel
13. srp 2019

@karlik17 neuveritelne stupidni dotaz!!!

radullah
13. srp 2019

Přítel plácá blbosti o věcech, kterým evidentně vůbec nerozumí. Směju se tu, mě taky ještě ve 20ti přítel plácal děsný kraviny :D Buď úplně v klidu

nik1
13. srp 2019

@karlik17 Jestli má tvůj přítel takový divoký spermie, tak bych se s ním rozešla. To na tebe nějaká ta potvora může skočit třeba i ve spaní a co pak s tím. 🤣 Máš víc rozumu než on, tak ho neposlouchej. A k narozeninám mu kup učebnici biologie. 😉

@nik1 🤣🤣🤣🤣🤣

kristalinkacz
13. srp 2019

@karlik17 Co se těm dospívajícím asi honí v hlavách 😅

martaskaaa
13. srp 2019

😆 na to že je vám 17, jste teda hooodně neznalí a do sprchy ani nikam jinam byste chodit určitě neměli 😬🙈 pokud ten dotaz není vtip....

sudylichozrout
13. srp 2019

@karlik17 To je asi for, ne? Nebo to opravdu myslis vazne?

dominikaromanova
13. srp 2019

@karlik17, 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jako vážně? Děti, děti, co vás v te škole učí? 😂😂😂😂😂😂🤦‍♀️

lery92
13. srp 2019

Můj manžel si myslí , že těhotná si .. jeho spermie totiž umí zadržet dech ve vodě .. důkaz mám v břiše .

sudylichozrout
13. srp 2019

@lery92 🤣😂🤣

hance89
13. srp 2019

Dobrý vtip. 😂

biedronka10
13. srp 2019

Urcite jsi tehotna, vis jak to delali skarabelove v Mumii. Utikali a pak se prozrali do masa, urcite se ti tam dostala i pres kuzi na ruce 😀 tady se zas nekdp snazi pres trolling o nejakou zhavou debatu Ale jo, dneska je to aspon vtipny takhle pri uterku. Vetsinou de....lni dotazy byly jen o vikendu, tak uz mas asi ted i volno s poverenim UP ze.

loylii
13. srp 2019

@nik1 děkuji za záchvat smíchu😉

karlik17
autor
13. srp 2019

Já vím že to je na hlavu a že jsem stupidní člověk jen sem se fakt lekla a ten kreten to říkal vážně tak sem si myslela 😂 pardon ale fakt se radši zeptám 😢

eviicka
13. srp 2019

@karlik17 hele, já bych byla ráda, že je spíš zodpovědnější než lehkomyslný - jako spousta jiných kluků... samozřejmě že jen vodou se "nenakazíš", ale pokud v té vodě budete nějaké hrátky provozovat i po ejakulaci - třeba dráždění prsty uvnitř apod. tak už bych byla opatrnější.

magicaetezzz
13. srp 2019

Já bych s chlapem do sprchy nelezla, víš 💩, co na tebe skočí 🤷‍♀️

2hanah
13. srp 2019

@nik1 Bomba komentář!!!😂😂😂👍🏻

2hanah
13. srp 2019

@karlik17 Spermie na vzduchu takřka hned umírají.

lery92
13. srp 2019

Mě vždy zajímá zda je to trolling ... Protože jestli ne , tak už chápu proč je neúspěch u státních maturit tak propastný ... A úplně se desim , kam až tato idiokracie povede

sudylichozrout
13. srp 2019

@lery92 Presne to me napadlo tez... Ctes mi myslenky 🙂

wendyp
15. led 2020

Takze teoreticky když spolu spíme s přítelem nazí v posteli a on mě jen obejme zezadu mohla bych podle této teorie otěhotnět?

magicaetezzz
15. led 2020

@wendyp 🤣 stačí, aby se na tebe něžně podíval a jsi zaručeně tehotna