8měsíční syn je od narození každou chvíli nemocný

zlatunecka
16. bře 2017

Zdravím všechny maminky, jdu si k vám pro radu. Máme 8 měsíčního Kubíčka a od narození je každou chvíli nemocný, má všechna povinná očkování a i přesto jsme pořád nemocný. Chodíme na procházky, a je i pořádně oblečený, doma je také normální teplota. Už si fakt nevíme rady, zajímá mě zda to máte také některá z vás nebo jste si to zažili s dětmi. Předem děkuji za odpověďi🙂

petulemickova
16. bře 2017

syn byl taky od 4 měsíce pořád nemocný, doktorka to celkem neřešila, já nakonec šla na alergologii ( manžel je alergik) a opravdu se potvrdila snížená imunita v krvi a alergii. Alergoložka říkala, že tak malým dětem ani ruka nezčervená po nakapání alergenu a syn měl obří fleky. Nicméně směrodatná byla pro mě krev. Tak bere kapky a od té doby byl jen jednou nemocný a to jsme doma lehli všichni s angínou. Trvala bych na odběrech já si je vyloženě musela u obvodní vyřvat.

wampzee
16. bře 2017

No...ono právě očkování proti klasickým virózám moc nepomáhá...nemluvě o tom, že imunitu může pořádně rozházet. Povinným očkováním myslíš hexu? Ta jediná je povinná. Rotaviry a pneumokoky povinné nejsou.
Trvala bych na pořádném vyšetření u obvodní lékařky.

zlatunecka
autor
16. bře 2017

@wampzee no nám vnucovala doktorka přímo všechna očkování takže jakoby všechny pro nás byli povinné. Zítra zajdu k lékaři, nechat kompletní vyšetření. Jinak děkuji za odpověď

wampzee
16. bře 2017

@zlatunecka držím palce ať je vše OK. Určitě bude...V zimě je nemocnost vyšší a některé děti ji zvládají hůř. Ale pro jistotu ať vás doktorka proklepne.