Přerušení očkování Prevenar 13. Můžu přerušit?
Milé maminky, prosím o vaše rady/zkušenosti...nechala jsem syna naočkovat Prevenarem 13 ve 3 měsících a hodně se mi nelíbila jeho reakce. A teď moje otázka- musím ho už teď nechat naočkovat zbývajícíma dvěma dávkama nebo můžu očkování přerušit..? Nikde jsem to na netu nenašla.
Děkuji za vaše rady.
Hanka
@luhana ano, vykaslala bych se na to. My resime neuro potize a neurolog o ockovani mluvi spatne (nemuzu ho jmenovat, je sileny tlak na lekare, aby drzeli usta, bohuzel). Nam se narodilo krasne sikovne miminko a jen kvuli ockovani resime neuro potize. Zpetne bych nechala ockovat jen povinne ockovani a buhvi od jakeho veku az. Vzdyt mimco v kocarku toho moc nechytne a proc zatezovat vyvijejici se mozek, nervovou soustavu a imunitu!
Zakladatelko, popisovane priznaky u Vaseho syna bylo varovani.
🍀
Je to nepovinné očkování, mnoho dětí ho ani nemá. Přerušit samozřejmě můžete. Stejně jako naočkovat potom znovu později ve vyšším věku. My dávali první dávku v 10. měsících a sestra celá zaskočená, že si budeme platit celou dávku, že nebudeme mít příspěvek od pojišťovny. Pro nás jsou peníze to poslední, co při očkování řešíme

@luhana tak je to dobrovolně očkování. Co mu bylo?