Manžel chce víc sexu než dřív

milius
19. dub 2017

Jsme spolu přes 7 let, z toho 3,5 roku manželé. Máme dvě děti, mladšímu budou 4 měsíce. Po porodu má manžel víc libida než dřív. Samozřejmě ze začátku vztahu to bylo také plné vášně, po prvním dítěti to ochablo. Měli jsme sex asi jednou za dva, tři týdny. V těhotenství byl vždy problém, manžel měl psychický blok,že by mohl ublížit miminku,tak jsme neměli koitus, ale vše ostatní ano. Po porodu se to ale změnilo. Manžel chce sex tak třikrát do týdne, sám mi to tak i řekl. Tak často jsme ho neměli ani po prvním dítěti ani předtím (to spíš jen ze začátku vztahu).
Kdysi jsem četla článek s názvem Jak poznat nevěru, jeden z ukazatelů byl buď že muž chce sex méně, protože má milenku a nebo, že ho chce více, že má prostě větší chutě. Jsem z toho docela nesvá a zmatená, přece jen my po porodu zůstalo 6 kilo navíc, vůbec si nepřipadám atraktivní a přesto manžel je stále neukojen 🙂 Když jsem se ho ptala, kde se vzala ta radikální změna, řekl, že teď je to jiné - pro vysvětlenou, při porodu jsem se roztrhala a šili mě zevnitř i zvenku- a prý má lepší prožitek... A že prý možná kvůli té dlouhé abstinenci při těhotenství. Mě to ale pořád připadá podezřelé, jestli v tom není něco jiného. Nebo spíš někdo jiný.. Přece libido s délkou vztahu spíše klesá než roste. Máte někdo podobnou zkušenost nebo si mám opravdu dělat starosti??

aleenka1234
19. dub 2017

No, kdyby to bylo takhle nenadálé, měla bych taky podezření. Jinak je vše ok? Nezačal se třeba lépe oblékat, vonět, nové spodary atd?

milius
autor
19. dub 2017

Ne, nic z toho. Ale začal jezdit do práce na kole. Prý po fyzické námaze je více sexuální chuti, no nevím 🙂

leki
20. dub 2017

Vubec bych si starosti nedelala, pokud ti ta cetnost nevadi, uzivej si to. Myslim, ze kazdymu muze kolisat obdobi kdy chce vic/min 🙂
Jinak s tou fyzickou namahou bych to docela pochopila, po sportu mam tez vetsi chute 😉

lauranic
20. říj 2019

@milius buďte opravdu rada 🙂 Co já bych za to dala... U nás vše vyvolávám jen já a teď v těhotenství ani přes prosby a slzy nic ;) Asi jsem hyena šeredná. Třeba se jen bavili s chlapama a ti říkali, ze mají sexu více, nebo má kamaráda s mladou naruzivejsi partnerkou a chce si to taky “užívat zase” 🙂 Ale chápu Vás, také bych si teď více “hlídala”.