icon

Nedokážu se pořádně radovat z miminka 😞.

15. led 2020

Ahoj,
Předně se omlouvám za anonym, ale nejsem na svůj příspěvek zrovna moc pyšná, tak raději takto :'(
Máme doma dvanáctidenní malinkatou holčičku. Je nádherná a úžasná, ale občas mě chytne splín.. :( najednou si uvědomuji, že minimálně na čas nebudeme s manželem moci tolik cestovat, že se už nemůžeme sebrat a jít kam chceme, a že už je to prostě na pořád... Přitom malinkou jsme si strašně přáli, měli jsme i nepodařené pokusy takže jsme byli strašně rádi, že se to povedlo... Teď ještě manželovi skončila otcovská a já jsem tu najednou sama..
Můžu se zeptat, jestli jste třeba měla některá podobné pocity? Říkám si jestli to třeba není i tím šestinedělím a hormonama (jsem teď celkově dost ufňukaná🙄😞). Hrozně s stydím, že mám takové myšlenky, ale prostě tu jsou:(
Hezký večer🏵️

Strana
z3
kacenka115
17. led 2020

@lenka3p Jo protože reakce: máš pravdu, je to děs a hrůza, v životě už si nic neužiješ... by paní potěšilo víc. No ne asi. 🤦‍♀️ Opravdu pozitivnější a nabíjející je napsat: Ano takové pocity jsou normální, většinou dočasné, zařiď si takový život, jaký chceš mít.

aklin
17. led 2020

Je to normalni. Ja mela naprosto brutus sestinedeli, dceru jsem nesnasela kdyz brecela, kdyz nechtela spinkat. Vztah jsem k ni nasla az po 2 mesicich, mezitim jsem fungovala jako robot bez emoci.

lenka3p
17. led 2020

@kacenka115 Kdyby to bylo napsano takhle, nereknu ani pismenko. Ale vyzneni toho prispevku, na ktery jsem reagovala, bylo uplne jine. O to mi slo, nic vic, nic min.

kacenka115
17. led 2020

@lenka3p já to tak napsala, Shakira to vzala po svém, je fajn ukázat že dítě není břemeno, jakýmkoli způsobem. Není třeba se do někoho hned obouvat, jen proto že to cítí jinak. ;) Každý má takový život, jaký si zařídí. To je jako když si tlustý holky stěžují na genetiku. Vadí mi, že mám zadek jak 2 stodoly? Tak ho zvednu a jdu s tím něco dělat. Vadí mi, že jsem s děckem sama doma? Tak ho vezmu a jdu ven. Jiné řešení neexistuje. ;)

autor
17. led 2020

Já moc děkuji všem za povzbuzení 🙂 Určitě to zvládneme, jen jsem potřebovala slyšet, že v tom nejsem sama.

lenka3p
17. led 2020

@kacenka115 Vnimam to v tomto kontextu jinak, protoze jde o uplne zacatky s miminkem, laktacni psychoza existuje a ma ji spousta zen, i kdyz to tady u zakladatelky muze byt "obycejny" splin, tak nemusi. Opet jsem u toho tonu, jakym to bylo napsano. Jinak samozrejme souhlas s tim, ze chci-li neco jinak, musim se o to zaslouzit.

kacenka115
17. led 2020

Určitě ne, věřím že brzy budeš ok a po šestinedělí už se dá vymýšlet kde co, aby to nebyla taková šílená rutina ve stylu plínky-řev-kojení. ;)

mischellamelie24
Autor odpověď smazal
Strana
z3