Romantika při dětech. Máte tipy?

iveee
12. lis 2019

Jak si doma delate romanticke chvile pri detech? Mate nejake tipy, jak dat tomu druhemu netradicne najevo, ze ho milujete? Co delate pro udrzeni vasne ve vztahu? Mate nejake ritualy? Znate 5 jazyku lasky? Piste rady a tipy. Myslim, ze to bude skvela inspirace pro vsechny.

makronka222
12. lis 2019

Hm, koukam ze tu je plno tipu. Bych taky neco potrrbovala doporucit, nez deti zavru na vecer do kumbalu:D

lysecek
14. srp 2020

@iveee super téma! Já dávám občas oblíbenou tyčinku/čokoládu manželovi pod polštář, s nějakým vzkazem. Nebo posilame přes den smsky (a to můžou být jen mile nebo erotické. Ale tam pozor, ať to jde do správného okna). Když nám děti usnou v autě, zaparkujeme před kavarnou/hospodou a jdeme spolu sami na kafe (sedneme si tak, ze vidíme na auto, a pro rypaly děláme to v zimě, ne v těchto hicech samozřejmě). Pak se mi osvědčilo udělat občas manželovo oblíbené jídlo (které děti nejí, takže se tak často nevari) - vím, ze to je banalita, ale jeho to fakt potěšilo. Nebo koupit a vychladit oblíbené pivo.
Jinak myslím, ze nam hodne pomáhá, ze děti chodí relativně brzy spát, většinou ještě před osmou. To pak máme ještě dost času si v klidu popovídat, zahrát deskovku nebo občas i film (častěji se díváme na nějaké kratší seriály). Dětem jsou 2 a 4 roky a nemáme moc hlídání. Ale klidně i před detmi si dáme pusu, řekneme si, ze se milujeme, myslím, ze je dobre, ze to děti vidí...