icon

Trombóza. Kam zajít v Ostravě?

lenikarna
5. srp 2019

Chtěla jsem se zeptat ke kterému lékaři v Ostravě pokud mam podezření na trombózu?

pipi_puncocha
•
5. srp 2019

Při podezření na trombózu, navíc v těhotenství, zcela jistě na pohotovost. Jeď normálně do Fakultky.

lenikarna
autor
•
5. srp 2019

@pipi_puncocha a zjistí to i když v tu chvíli nic neboli nebo jen pokud jsou příznaky?

pipi_puncocha
•
5. srp 2019

@lenikarna a jaké máš příznaky? Pro diagnostiku je důležité klinické vyšetření, vzhled končetiny, ale zejména ultrazvuk, kde se posoudí průchodnost cév - bez toho se to diagnostikovat nedá. Plus odběry krve jako pomocné vyšetření.

lenikarna
autor
•
5. srp 2019

@pipi_puncocha teď je to v pořádku a právě se jedná o to že jsem se nemohla skoro nadechnout a bolela mě téměř celá pravá strana

pipi_puncocha
•
5. srp 2019

@lenikarna takže spíš asi máš na mysli už embolii, jestli se ti špatně dýchalo... nevím jak dlouho to trvalo, jestli ti je teď úplně dobře a dýchá se dobře, tak to může být i nějaká banalita, ale takhle na dálku to bohužel nikdo neposoudí. Pokud se necítíš dobře, tak bych pro jistotu zajela, lepší 10x zbytečně než něco podcenit.

lenikarna
autor
•
Autor odpověď smazal
•
lenikarna
autor
•
5. srp 2019

No teď je to dobré měla jsem dnes více pohybu než normálně. Ale ve čtvrtek jsem měla tu pravou stranu a v sobotu jsem se nemohla nadechnout na levé straně .... Proto ten dotaz kam jet kdyby se to zase stalo a zda jet i když příznaky nejsou

moly001
•
5. srp 2019

@lenikarna tak jak to popisujes, chtělo by to spíš neurologa.. nebo fyzioterapeuta...spíš bych to tipla na " skriply nerv"

lenikarna
autor
•
5. srp 2019

@moly001 v to doufám že to je