Zvažujete školy Porg, Hello, ZŠ Krestova v Ostravě?
Uvažuje někdo nad těmito školami v Ostravě? Nebo má někdo děti na jedné z těchto škol? Zajímají mě všechny informace🙂
Ahoj musíte se sami podívat a navštívit. Já někdy přebíram Žáky z PORG a tito žáci jsou v chování nezvladatelní, se špatným prospěchem. Myslí si, že jim svět patří a kdyby dělali srovnávačky se stejnou třídou na obyçejné ZŠ, jsou mentálně o dva roky níž😔. Celkově tak chodí žaláci z dobrých rodin, ale se slabým prospěchem. Co na to říct. Nejsem si jistá kvalifikací učitelů. Standardně musí být učitel MGR. Na Montessorri mají jen střední školu!!!!!!!🤨🤨🤨🤨 chcete aby vaše dítě někdo takový učil? To jako učí třeba matiku? Možná pro hraní her a povídání dobrý Nevím a nechci ani vědět, jakè vzdělání mají učitelé na PORG...
Ahoj musíte se sami podívat a navštívit. Já někdy přebíram Žáky z PORG a tito žáci jsou v chování nezvladatelní, se špatným prospěchem. Myslí si, že jim svět patří a kdyby dělali srovnávačky se stejnou třídou na obyçejné ZŠ, jsou mentálně o dva roky níž😔. Celkově tak chodí žaláci z dobrých rodin, ale se slabým prospěchem. Co na to říct. Nejsem si jistá kvalifikací učitelů. Standardně musí být učitel MGR. Na Montessorri mají jen střední školu!!!!!!!🤨🤨🤨🤨 chcete aby vaše dítě někdo takový učil? To jako učí třeba matiku? Možná pro hraní her a povídání dobrý Nevím a nechci ani vědět, jakè vzdělání mají učitelé na PORG...
@vendulis Dobrý den, souhlasím PORG a to umluvím už o MŠ je katastrofa. Pokud chcete vyhazovat 16000,- Kč měsíčně tak MŠ PORG je správná volba. Nezvládají adaptaci, pokud dítě něco neumí hned volají rodiče do školky aby to rodiče vyřešili školka sana to nezvládne na rozdíl od OBYČJNÝCH školek.Jediná přidaná hodnota je angličtina, ovšem za 16000,- měsíčně ji dostane i jinak. PORG je veliké ale opravdu veliké zklamání.

@setti Jako kvalifikovaná učitelka jsem proti Porg a Hello, Zs Krestova neznam