icon

Kdy ukončit pracovní neschopnost po zamlklém těhotenství?

3. zář 2022

Dobrý den omlouvám se za anonym je to pro me citlivé téma 😞 jsem po KETu miminko se přestalo vyvíjet… co jsem zjistila ze jsem těhotná šla jsem na PN na utz už není skoro nic vidět Hcg pomalu klesa takže čekám už jen na ms kdy vše odejde … takže bych už měla ukončit pn jenže se na to vubec necítím 😔 psychicky a ani nevím jakou čekat ms ? Jak jste to měly vy ??

lenkalubina
3. zář 2022

Já byla doma celkem 7 měsíců...ale mě po potratu a revizi čekala gyne operace...ale po ní jsem šla za 14 dní do práce...už jsem chtěla mezi lidi...přijít na jiné myšlenky. Záleží jak se vy cítíte. Co psychiatr? Já chodím a hodně mi pomohla,ale dávala mi cas..nikdo mě nehnal do práce, chtěla jsem sama.

janches
3. zář 2022

Dle mého je to o domluvě s doktorem. Mě doktorka řekla, že mě doma nechá, jak dlouho budu chtít, ať se dám psychicky do pořádku... sice jsem měla potrat ve 23tt ale myslím, že vždy by jsi měla dostat čas na to, aby ses se situací vyrovnala...držím pěsti, ať je brzy lépe ❤

lenkalubina
3. zář 2022

@janches tak to jsme na tom stejně.. já byla 22+5🥺

andelka
3. zář 2022

Já jsem po zt, potratu a revizi v 19 TT byla na pn celé šestinedělí. I proto,že jsem pracovala fyzicky, zvedala věci a byl tam často chlad. Což jsem po potratu neměla mít. Kdybych dělala něco lehčího, sedaveho,třeba ve své kanceláři,tak by asi stačilo míň. Člověku to i pomůže, psychicky. Ne hned,ale po pár týdnech jo. Ms mi přišla po měsíci. Pak se i ta psychika už zlepšila.

janches
3. zář 2022

@lenkalubina to je mi líto 😥 Já 22+6... teď 22.9. by se narodila, holčička moje krásná 💔

andelka
3. zář 2022

@janches
@lenkalubina mojí by byly 4 a čtvrt. Místo toho teď řešíme jak zvládnout školku s 3,5 letým synem. Narodil se skoro přesně za rok. Bude líp,holky ☘️🍀

janches
3. zář 2022

@andelka děkuji, snad máte pravdu 😊

lenkalubina
3. zář 2022

@janches tak my 16.10....byl to náš Štěpánek 🥺

lenkalubina
3. zář 2022

@andelka děkuji 🌷

zuzkasim
3. zář 2022

Doktorka mi řekla, ať si sama určím, kdy budu chtít do práce. 2 týdny jsem byla doma, pak mi přišlo lepší jít radši mezi lidi a povinnosti, člověk přece jen přijde na jiné myšlenky a nemá čas se litovat.

janches
3. zář 2022

@lenkalubina my jsme měli Jasmínku 💔