Na co mám nárok? Přítel pracuje v Německu
Dobrý den, potřebovala bych poradit na co budu mít nárok a co vše mám zařídit po porodu nebo jeste před. Přítel pracuje v Německu. Tak nevím na co vše mám vůbec tady nárok. Děkuji za rady
@chris_n Ja bych to taky asi neresila, kdybych zustala uz 4 mesice na alikach 2700.- co beru na deti a na nejmensi KG a z toho nezaplatim ani naklady na bydleni. Kdyz si manzel v DE zaplati najemny cestu do prace.... Nehlede na to ze na vse potrebuji z DE potvrzeni ze to tam nepobiram, ale jelikoz je tam dana zadost tak mi pro CR nedaji potvrzeni ze to jeste nemam tak ja budu dalsich pul roku bez prijmu? Hazi to akorat jeden na druhyho. Nerikej ze neni v Praze centrala kde najedou a vidi kdo kde co bere??? Kua na co jsme v EU :D Tak jsem si ulevila a je mi fajn 😅
Dobry den
Chtela jsem se zeptat.mám dve pracovní smlouvy(jedna dohoda a druha polovicni hpp)na kterou muzu zadat paragraf na 8mi leteho syna?dekuji predem moc za odpoved 🙂

@nikolka81 hele me to je jedno. Nakonec dostanu co je moje. Je ne blbý, ze tu část německého musíme danit 😖