icon

Nestihla jsem zavolat na gynekologii. Co teď dělat?

makky225
21. bře 2022

Holky moc prosím o radu snad se to někomu taky stalo nebo je tu nějaká mudr. - jsem úplný debil, ale dnes jsem měla volat na gyndu ať mi ukončí neschopenku (34tt) abych nastoupila na mateřskou a já blbá kráva pořád myslela na to, že mám volat po polední pauze až jsem na to zapomněla 😭 a teď už tam nikdo není a já už v pátek zanesla papíry do práce takže to asi nepůjde změnit. Co mám sakra dělat dá se to vyřešit když zavolám zitra ráno? Prosím řekněte někdo, že už se Vám to taky stalo a jaký bude postup?

palja
21. bře 2022

@makky225 naše gyndarka mi neschopenku ukončila i zpětně. Takže za mne myslím, že to problém nebude.

linducha90
21. bře 2022

@makky225 taky mi doktor ukončoval neschopenku zpětně, takže si myslím, že by to neměl být problém

ckei
21. bře 2022

Normálně ukončí pn zpětně....žádný problém.

makky225
autor
21. bře 2022

Moc děkuju za uklidnění jste úžasný ❤️ já už z toho byla tak mimo že jsem něco posrala že už tady 3 hodiny brečím jak pitomá. Ach ty hormony 🤔

baras12
21. bře 2022

Nemusíš se bát. PN lze ukončit zpětně. Jsem zdravotní sestřička v ordinaci a věř mi, že těch lidí, kterým se toto stane je hodně 😁. Přeji klidný večer 💐