Příspěvek na bydlení. Co vše je třeba, abych měla nárok?

malanikova
6. říj 2016

Dobry den. Chtela bych se zeptat .co vse je pitreba abych me narok na pryspevek na bydleni. Najemni smlouvu man ale je psana na prytele aji elektryna je na neho ale on uz snama nezije. Su na materske do ledna 2017.pak naztupuji na rodicak. Su rozvedena ma s ex, dve deti be strydave peci tyden a tyden stanoveny penize mame, mame so davat 1400 na obe deti ja jemu on zas me. No a mam dalsi dite s jinym chlapem kterej snamy uz neni, no ale dite ma stale pryjmeni po ex. Manzelovy protoze sem byla vte ochrane lhute. Ale uz cekame na soud na vsem sme domluveni ..myslite ze I tak si muzu zadat.. Dekuji za jakoukolyv odpoved..

katievee
6. říj 2016

Zažádat si můžete každopádně, ale jestli to schválí to už je věc druhá. Každopádně na příslušném úřadě vám řeknou více

journals
6. říj 2016

Zazadat urcite muzete.
Sice to s tematem nesouvisi,ale po Ř se pise vzdy i! Normalne chyby nehledam,ale tohle se neda cist! 😳 Ten zbytek radsi neresim...

j.a.n.i
6. říj 2016

@katievee @journals Jasně, stejně tak si může o porodné zažádat i žena, která vůbec nemá dítě, že...

@malanikova O příspěvek na bydlení může žádat pouze nájemce nebo majitel bytu, který splní požadované podmínky, tedy ne žádat nemůžeš, neb nejsi ani nájemce ani majitel bytu.

astyna
7. říj 2016

Spíš bych zažádala o kurz češtiny

PS: přesně jak píše @j.a.n.i

journals
7. říj 2016

@j.a.n.i Já přehlédla to info ohledně nájmu, takže jsem si jen říkala, že vzhledem k tomu, že dotyčná komunikuje způsobem jakým komunikuje, tak to asi paní inženýrka s 50 tis. platem nebude a tím pádem bude splňovat ty další podmínky, které jsou potřeba. V tomhle psaní aby se prase vyznalo 😀
V tom případě není přeci nic jednoduššího, než nechat smlouvu přepsat na sebe, ne? Proti určitě nebude ani majitel bytu, třeba ani neví, že je smlouva psaná na někoho, kdo u něj už dávno nebydlí.

j.a.n.i
7. říj 2016

@journals Nebo ji prostě vyhodí, když zjistí, že tam vlastně bydlí bez nějakého titulu...

salenas
7. říj 2016

uf, tohle raději nekomentovat :( :D