icon

Zkušenosti s krevními testy otcovství. Jak probíhají?

pasilda
17. bře 2022

Ahojte prosím o radu , dnes nám byli nařízené soudni testy otcovství ... Krevní.. což mě docela zaskočilo jelikož js si myslela že tyhle testy jsou prováděné ze slin..jde mi o to právě proto že jsem před měsícem byli hospitalizováni v nemocnici s maličkou a při odebírání krve a napichavani žíly to bylo neskutečné peklo . Už tohle nechci podstupovat znovu. Má s tímhle někdo zkušenost? Jak tyhle testy probíhají ? od kud se krev odebírá?a za jak dlouho je výsledek testu?

martulka88
•
17. bře 2022

@pasilda Nevím kolik je "maličké" a neodpovím na test odcovství. Ale u malých dětí se bere z ruky (jako starším) a nebo, pokud je fakt mimi, tak z hlavičky (se synem - novorozenec, jsme právě odběry měly a bylo to strašný, to nebudu lhát)... Ať vám to dopadne, jak si přejete.

zmrzlinka
•
17. bře 2022

@pasilda nevím jak to probíha,ale předpokládám ,že se bere žilný krev z ruky a je to jednodušší a rychlejší než napíchnout dítěti kanylu....u dětí žíly praskají buď jak bojují nebo jsou dušne, dehydrované nebo mají horečku.Kdyz malý dáš hodně napít,tak naber bude hotovy za chvíli.

zet83
•
18. bře 2022

Ano, ať se opravdu hodně napije. Já byla s dcerou na odběrech před měsícem. Byla uplně šílená (dva roky zpět nás hospitalizovali a to je pro ní snad doživotní trauma. Nešlo to nabrat, žíly praskaly) paní sestřička jí vysloveně vecpala 2 kelímky vody, několik minut vyčkala a pak až nabrala. Šlo to jak po másle.