Spolehlivý gynekolog v Pardubicích. Doporučíte?
Prosím o doporučení gynekologa v Pardubicích. Trpím na záněty a chci někoho spolehlivého, kdo nic nezanedbá i při prevenci a ke komu si mohu vybudovat důvěru. Moc děkuji 🙂
Mudr. Peršín 😊
Jsem z Pardubic a jezdím do Hradce. Ale za mě paní doktorka Šárka Novotná.
Peršín, ale nevím jestli bere.
@simkrk Peršín se chová jako hovado, roky se to jen horší
@mimco já mám teda s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Mám za sebou dva potraty a následují těhotenstvím se srdeční vadou u miminka. Neskutečně mě podržel a jeho přístup pomohl. Naposledy jsem u něj byla minulý měsíc a přístup také super. Jen vím z okolí, že nemá rád ženy co kašlou na prevenci.
@mimco já mám teda s ním jen ty nejlepší zkušenosti. Mám za sebou dva potraty a následují těhotenstvím se srdeční vadou u miminka. Neskutečně mě podržel a jeho přístup pomohl. Naposledy jsem u něj byla minulý měsíc a přístup také super. Jen vím z okolí, že nemá rád ženy co kašlou na prevenci.
@ele_nka už bych k němu nešla, jako odborník samozřejmě o.k., ale lidsky prostě ne. Chování otřes, chápu, že k někomu se chová líp, ale takových moc není.
Chodila jsem k němu roky, nikdy jsem nic nezanedbala, ba právě naopak.
Pro mě prostě ne, díky bohu za možnost volby. Tchyně k němu taky chodí, ale se staženým žaludkem, prý to 1x za rok přežije, ale nesnáší ho.
@mimco tak to nevim.. 🤷
Já jsem s nim spokojená, chodim tam už 15let..
Na podzim jsem měla i gynekologicky zakrok, který v HK dělal i on. Vše vysvětlí,když člověk něčemu nerozumí, zeptá se tak mě ti vždy zopakoval a byl v klidu. 😊
@simkrk mě zemřela mamka, byla dost mladá, při každé návštěvě mi připomínal, že dopadnu stejně, když k němu nebudu pravidelně chodit, že jen on umí udělat pořádně vyšetření…
Když jsem byla později těhotná, dost mi tvrdlo břicho a při každé prohlídce mě vítal se slovy, že se diví, že jsem ještě nepotratila, později neporodila předčasně, že mám zkrácený čípek a siví se, že držím…
A těch keců bylo mraky.
Možná jsem přecitlivělá, ale jsem ve věku, kdy tohle trpět nemusím.
Mám skvělou doktorku a chodím tam ráda, jestli se to tak dá říct😅.
On se standardně chová jako p.čus i mezi kolegy, je nejlepší, nejchytřejší, ostatní lékaře shazuje, je to ,,miláček”
@simkrk mě zemřela mamka, byla dost mladá, při každé návštěvě mi připomínal, že dopadnu stejně, když k němu nebudu pravidelně chodit, že jen on umí udělat pořádně vyšetření…
Když jsem byla později těhotná, dost mi tvrdlo břicho a při každé prohlídce mě vítal se slovy, že se diví, že jsem ještě nepotratila, později neporodila předčasně, že mám zkrácený čípek a siví se, že držím…
A těch keců bylo mraky.
Možná jsem přecitlivělá, ale jsem ve věku, kdy tohle trpět nemusím.
Mám skvělou doktorku a chodím tam ráda, jestli se to tak dá říct😅.
On se standardně chová jako p.čus i mezi kolegy, je nejlepší, nejchytřejší, ostatní lékaře shazuje, je to ,,miláček”
@mimco takhle...každá máme jinou zkušenost.. 🤷 Kdybych zažila tohleto chování nadšená bych nebyla a asi bych ho nedoporučila.
Ale jelikož já s ním mám jen dobré zkušenosti, tak proč ho nedoporučit. 😊🤷
Děkuji všem za odpovědi. A chtěla jsem se zeptat - řešil někdo z Vás již třeba nějaký gynekologický zánět s jedním se zmiňovaných doktorů? Protože na to já trpím nejvíce a nechci někoho, kdo mi na slepo hodí atb.
Jinak ještě jsem viděla na netu dobré ohlasy na pana doktora Středu, s tím máte někdo zkušenost? 🙂

Za mě MUDr. Mrvová. https://www.mudrmrvova.cz/
Nejpříjemnější lékař, kterého jsem potkala. Pracuje i v nemocnici. Já jsme k ní přecházela v těhotenství a budu u ní dokud to půjde. Mají i příjemnou sestřičku 🙂