icon

Jak krmit dítě na cestách bez umělého mléka?

21. pro 2024

Nemyslím tím UM nebo MM. Ale syn je už přes den na příkrmech .
Chodíme každoročně na turu, ale synovi je 8 m a odmítá mi UM. Krmím už většinou jen příkrmy a normálním jídlem. Ale jak to udělat venku? V kočárku, v zimě.. někde v lese .. ? Nikdy jsem to nemusela řešit, vždy jsem připravovala UM když jsme byli venku

1pomnenka
•
21. pro 2024

Měla jsem dětskou termosku, jídlo v ní pár hodin vydrželo teplé.

konidana
•
21. pro 2024

Pripadne jde dat skenicka s hotovym prikrmem/presnidavkou (banan apod) k sobe na telo do nejake vnitrni kapsy, pak to ma aspon pokojovou teplotu neni to vylozene studene.

areh
•
21. pro 2024

Měla jsem termo nádobu na příkrm. Dávala jsem horké jídlo a teplé vydrželo několik hodin. Na svačinu jsem používala termo tašku, aby v zimně nebyla úplně vymrzlá

autor
•
21. pro 2024

A to jste dávaly i v kočárku bryndák? Nedokážu si představit ho krmit v kočáru jídlem, aby nebyl zadělaný i fusak a vše okolo 😀

konidana
•
21. pro 2024

No nam ty prvni prikrmy vychazely pres leto, a v zime uz deti mely rok, tak to slo. Ale je fakt ze v roce byly jeste kojeny a jidlu zas tolik nedaly, takze jsem to vlastne mela strasne jednoduchy😅

konidana
•
21. pro 2024

Asi bych pouzila termosku a davala tekutejsi jidlo z flasky. Z bananu (davala jsem lzickou) taky nebyly zadelany. Ale uz umely normalne sedet.

elesse
•
21. pro 2024

Jidelni termosku s plnitelnou kapsickou, kdyz jsem fakt vedela, ze nepujde prevlikat a nemuze se umazat

shirilka
•
22. pro 2024

V tom věku jsem to řešila kapsičkou, ale když byla zima obykle venku stávkoval a nechtěl jíst vůbec nic, jedl až když jsme se dostali někde dovnitř.

felis
•
22. pro 2024

Ahoj, měla jsem termokrabicku a ta byla ještě v termoobalu. To bylo před 17ti lety s teď je dělají ještě vymakanejsi a prodávají různé velikosti, takže myslím, že když to do ni das horké, vydrží to do oběda.

ester_ka
•
22. pro 2024

Jídlo venku řeším kapsičkou nebo křupkami, rohlíkem či ovocnými pásky... prostě co se nemusí ohřívat a nezmaže se...

lis6
•
26. pro 2024

S prvním jsem to řešila, že jsme vzali hrnek, do toho skleničku a zalili horkou vodou z termosky. Ale druhorozená stejně moc na skleničkách nejela, takže papriku, chleba. Ze zimní kombinézy jde jídlo dobře otírat...

prejeta_zaba
•
26. pro 2024

A proč by nešel dát bryndák na bundu nebo v kočárku? 🤷‍♀️ Jakože jestli je to to blbé vůči okolí, na těch 10 minut lese je to asi fakt jedno, lepší než si zničit bundu, fusak a kočárek nějakým prikrmem. Já jsem kolem dítěte vázala i látkovou plenu, parádu to neudělá, ale zas není na všem mrkvička. 😅

ele_nka
•
26. pro 2024

Měla jsem znovuplnící kapsičky a dělala různé kaše, přesnídávky a dávala do toho i příkrmy. Buď jedl studené nebo jsem to na chvíli dala do horké vody z termosky.