icon

Jak pečovat o vlasy malých holčiček?

luprlice
Dnes v 01:34

Péče o vlasy u malých holčiček 💕

Maminky, jak se staráte o vlásky svých malých holčiček, aby se co nejméně třepily a lámaly? 😊 My používáme kosmetiku Childs Farm a HiPP, ale i tak se jí konečky třepí a vlasy se lámou. Používáte něco speciálního – kondicionér, olejíček, masku nebo nějakou jinou péči? Budu moc ráda za vaše tipy a zkušenosti. ❤️

drep
Dnes v 06:31

Asi neznám horší dětskou kosmetiku než je Hipp. Od tří dcery jedeme podle curly girl method, resp. pure curl care, čili non toxic kosmetika a postupy, šetrné ke konturovaným vlasům, pravidelný střih profesionálkou. O konkrétní značce to vůbec není.

patypresdevaty
Dnes v 07:13

@luprlice no ono je lepší u malých holčiček vlásky zbytečně nezatěžovat, ať už šampóny, neustálým česáním zasucha, zaplétáním všech možných kreací... To je to, co vlásky láme

lis6
Dnes v 09:49

Holky a vy vážně cešete jen za mokra? Malá má vlasy hodně jemné, moc je nečešu,ale protože jsem lemp, ale jak je má jemné,tak už ráno po vysypání má skoro dredy, když neučešu tak večer úplně a za pár dní už jsou nerozčesatelné...

lauriak
Dnes ve 12:11

Ja jsem dlouho u deti pouzivala takove to mydlo i sampon v jednom. Znacka weleda nebo attitude. A vlasky meli vzdy hezke. Bude to spis genetika.

patypresdevaty
Dnes ve 12:31
@lis6

Holky a vy vážně cešete jen za mokra? Malá má vlasy hodně jemné, moc je nečešu,ale protože jsem lemp, ale jak je má jemné,tak už ráno po vysypání má skoro dredy, když neučešu tak večer úplně a za pár dní už jsou nerozčesatelné...

@lis6 Jen za mokra bohužel ne, protože to bych jí je musela mýt nejpozději obden a to ani jedna z nás podstupovat nechce. Ale zamokra je základ, pak případně další dny dávám rozčesávací sprej, nebo jinak vlhčím... I třeba po vylezení z bazénu musíme rozčesat ještě zamokra, jinak se vlasy víc lámou