Jaké jsou vaše zkušenosti s minerálním opalovacím krémem pro děti?
29. čer 2026
Syn má citlivou kůži a po některých opalovacích krémech se mu dělají červené fleky. V lékárně mi doporučili minerální opalovací krém, ale nikdy jsme ho neměli.
Nevím, jestli opravdu méně dráždí pokožku, nebo je hlavní rozdíl jen v ceně. Potřebujeme něco k vodě, co ho ochrání a nebude ho štípat.
Máte s minerálním SPF pro děti dobrou zkušenost? Ďekuji.
Mám atopické dítě, které taky prakticky nic nesnese, ale opalovák od Wooden spoon s minerálními filtry. Dobře se mi roztírá, nenechává bílý film. Předtím jsme měli nějak s minerálními filtry od české značky, teď si nevybavím od které, ale jednak se hrozně blbě roztíral a nechával stopu, ale hlavně dráždil ruce mně stejně jako konvenční kosmetika.

Ja u syna vyzkousela vsechny kremy, ktere pred 10 lety existovali. Drahe, levne, superdrahe, z lekarny, z bioeko rycni dilny, cokoliv. Nic. Na vse mel vyrazku. Takze u nad plati fyzicka ochrana (my u more travime cele leto). Uv tricko s dlouhym rukavem, kdyz byl maly, mel i UV kalhoty. Ksiltivka s uv, s flapkou na krk. Slunecnik, stin. A pres poledne proste nebyt venku.