icon

Můžu s dcerou 6 dní po očkování do MHD?

anny87
26. kvě 2019

Ahoy. Malá je po prvním očkování, (černý kasel, tetanu....) + prevenar 13. Zítra to bude 6 dní. Nejradši bych zůstala v bezpečí doma a procházky v přírodě, ale zítra musim jet MHD a musím zařizovat ve meste. Jaké je nebezpeni že něco chytne??

miba10
•
26. kvě 2019

@anny87 žádné

olga_
•
26. kvě 2019

@anny87 Tak asi takové jako jindy (takže určitě ne žádné, ale prostě nějaké tam je). Jinak bych se spíš zaměřila na to, abyste příště neočkovali dvě vakcíny najednou...

puhelin
•
26. kvě 2019

Dve vakciny najednou oslabi telo urcite mnohem vic, ale pokud musite, tak se neda nic delat. Budte klidna, ale priste fakt dve najednou nedavejte.

miba10
•
26. kvě 2019

Tím žádné jsem myslela že je riziko jako normálně 🤦‍♀️ jinak já male taky dávali obě vakcíny najednou a bez problémů. Byli jsme normálně venku a nic se nedělo. Samozřejmě každé dítko může reagovat jinak. Ale jsem ráda, že jsme to měli při jednom a nemuseli chodit několikrát.

olga_
•
26. kvě 2019

@miba10 Tam je hlavně riziko v tom, že kdyby se objevily nějaké vážnější NÚ, nevíš, na kterou to bylo vakcínu atd.

miba10
•
26. kvě 2019

@olga_ jak říkám, každé dítko je jiné a každé to snáší jinak. U první jsme měli zvýšenou teplotu a pak už nic. Ani po MMR

jannym
•
26. kvě 2019

Nase dr vždy po očko říká 3 dny klidový režim (ale pokud nejsou žádné reakce v podobě teplot netřeba být zavřeny doma) se synem jsem to tak praktikovala starší jsem na tři dny omluvila ze školky a další dny jsem ji i se synem ve vaku vozili do školky máme to daleko 20min tramvaji a musím zaklepat vše v pořádku

anny87
autor
•
26. kvě 2019

Děkuji holky. Jsem hned klidnejsi