Pískoviště. Necháte děti dělat, co je napadne?
Tak jsem s malou začala chodit na píseček samozřejmě a ona to miluje a já vlastně taky.Chtěla bych vědět, jak probíhají vaše návštěvy písečku....necháte dětičky hezky samostatně dělat, co je napadne, půjčujete bábovky a půjuíjí si od vás bábovky? Ptám se proto, že nám se stalo několikrát, že si chtěla Nikča něco půjčit a maminka prostě běžela a říkala...."to neber, to je naše" a pod. Já třeba malou fakt nechám, ať si pujčí a zárověň jí učím, že i ona pak má půjčit bábovičky nebo tříkolku....Taky jí dost nechávám volný prostor a nechám jí, ať si věci vyřídí sama, pokud jí teda jiný malinký človíček nějak neohrožuje na zdraví. A co vy? Jaké máte zážitky z písečku vy a jak celkově hodnotíté různé situace, které prostě k písečku patří? 🙂 😉
šátečky, bábovky, marcipán 😀
suki, svět je barevnej, ale člověk potřebuje k tý barevnosti úžasný lidičky
ahoj pisaci... 😉 tak my ted dorazili z mesta a jdu varit a uklizet atd... pac me dnes dorazi manza, takze mam zas dostihyyy... jako kazdy patek 😝
mudroušku ahoj 🙂
tak my byly na písečku a dopadlo to dnes dobře, žádný házení písku po dětech ani jiný ataky od Nikolky směrem k jiným dětem 😵 😵 začínám si myslet, že je to fakt pravda, že se nálada maminy odráží v dítěti, tudíž včera jsem za to beztak mohla já....byla jsem protivná, tak Nikča byla taky a vymýšlela blbosti... 😝 uvidíme, jak se to bude vyvíjet, ale mám radost 😵
Ahojte my jdem až odpol.tak uvidíme co bude 😀
suki to je fajn,tak od teď už být jen milá a usměvavá 😀
tak si rikam, ze se podivam, jaky sprostarny se tu zase rozebiraji a vy se tu bavite o pocasi... no toto? 😨 😕 😅
😀 😀 😀 jójó to nikdo neví....teď jsi mu dala návod a on rád zkouší nový věci 😀 😎
to máte štěstí, já doufám, že my taky nechodíme na počůranej písek 😀 😝
jdu za malou, už je vzhůru, bude hladeček 🙂 😉
písku zdar 😀

dneska asi ne, ale zítra budu celej den bez malé, tak si ji dnes užiju, protože by mi zítra bylo bez ní smutno a bude... ☹