Pískoviště. Necháte děti dělat, co je napadne?
Tak jsem s malou začala chodit na píseček samozřejmě a ona to miluje a já vlastně taky.Chtěla bych vědět, jak probíhají vaše návštěvy písečku....necháte dětičky hezky samostatně dělat, co je napadne, půjčujete bábovky a půjuíjí si od vás bábovky? Ptám se proto, že nám se stalo několikrát, že si chtěla Nikča něco půjčit a maminka prostě běžela a říkala...."to neber, to je naše" a pod. Já třeba malou fakt nechám, ať si pujčí a zárověň jí učím, že i ona pak má půjčit bábovičky nebo tříkolku....Taky jí dost nechávám volný prostor a nechám jí, ať si věci vyřídí sama, pokud jí teda jiný malinký človíček nějak neohrožuje na zdraví. A co vy? Jaké máte zážitky z písečku vy a jak celkově hodnotíté různé situace, které prostě k písečku patří? 🙂 😉
mudr, dík! no já vzhledem k mému opětovnému dočasnému bydlišti na severu Itálie mám nejblíž kamínkové pláže, tak asi nic... 😒 ☹
bábo bábo bábovičko, jestli se mně nepodaříš, dám ti facku, až se svalíš....či něco takovýho 😀
my jsme říkali "jestli se mi nepovedeš, tak dostaneš na zadek." nejradši jsme to teda říkali trošku jinak, ale pančelkám se to moc nelíbilo...
já se nejdu zahrabat, ale osprchovat a pak pod peřinku
pak pááá a ne, že mi tady z toho uděláte zase bordel 😀 🤐
Dobrou 😉 🙂
teda, ale jak tak koukám na ty počty, tak jsem se svým pětikilem dost žabařka... a to mám pocit, že už sem chodím věčnost!
no tady bude zase bordel
taky uteču .... aspoň se to nehodí na mě všechno
sprosťačky
písečku zdar 😝
my jsme rikali- Babovicko poved se mi, jestli se mi nepovedes, budes bita jako zito 😉
jo jani, ona mluví ve větách, někdy mi jde z ní hlava kolem 😝 😝 😀
mluví úplně úžasně, já z toho žasnu každej den 😝 😵
však jani, co zítra dopoledne na písek, nezajdem? Okouknem, jestli je to tam všechno suchý a jestli ho v noci nenavštívil nobody 😀
písečku zdar 😀
jani, kdyžtak pisni na mobil, můžem vyrazit
pááá všem zúčastněným pískovým maniakům 😀
suki, dobrou. já už jdu radši taky, neboť tady už se to dneska asi nezvrhne 😀

toz jak tak koukam je tu nas celej kurnicek... 😀 😀 😀
hele kdyz sme u babovicek... jaka je ta rikanka... 😅