Pomáhá kozí mléko ulevit od bolestí břicha kojence?
Dobrý den,
Můj měsíční syn trpí na hrozné bolesti břicha, několik dní přestal dokonce už sám kakat a musíme rourkovat, jinak cely den tlačí a po každém jídle pláče. Jsme na ybeba sensitive. Doktorka nám dala laktulosu ať zkusíme jestli pomůže a řádila dávat trochu vody, jenže na laktulose jsme dva dny a stejně jsem musela rourkovat. Dala nám ještě recept ja nutrilon alergy care s tím, že muže mít ABKM. Je pravda, že predtim měl stolici více prujmovitou ale to mohlo být i tím, že jsem mu mléko více ředila. Nemá vyrážky, nemá krev ve stolici. Tak jsem zkusila objednat ještě naše mléko kozi, mate zkušenost ? Pomohlo?
Děkuji!
@slunea četla jsem hodně, že taky ty deti dost staví a trpí na břicho. Tak jsem si říkala, že první vyzkousim do kozi a když nepomůže tak zkusíme ten nutrilon. Je mi ho líto jak se neustále krouti
Zkoušela jsem kozi taky. Synovi tehdy abmk vyloženě neřekli, ale x hodin v kuse plakal, zácpy, prujmy, nevim co všechno. Kozi mliko nepomohlo..po potvrzení abmk pomohl až Nutrilon na recept - a to jsem s klasickým Nutrilonem měla fakt problém u syna a nechtěla jsem ho proste.. doktorka mi říkala ze to kozi je to v podstatě to samy jako “normální” a vyloženě na abmk k prdu.

Ta ABKM je dost pravděpodobná. Spíš bych věřila tomu Nutrilonu, kozí velmi často při ABKM vadí taky. Ale někomu nemusí, vyzkoušíš, uvidíš. Ten Nutrilon dávat nechceš?