icon

Spánek pětiměsíčního miminka

palosanto
Včera v 20:35

Dobrý den, máme doma 5m a kousek chlapečka a už déle jak měsíc se budí v noci velmi často. Obvykle 5x za noc. Usíná okolo 20 a vstává v 6 hodin. Pak během dne už spí jen po 15 minutách. Je zatím plně kojen, chystáme se na příkrmy. Jsem z toho už hodně unavená, spánek je pro mě důležitý a moc mi chybí. Do toho mám antibiotika a dochází mi energie. Manžel má pocit ze je to běžné a moc mě nechápe že jsem tak unavena.

anonym_cc741b
Včera v 21:03

Je to kretén, ať si to zkusí a pak se do toho dovoluje srat

izz76
Dnes ve 04:31

@palosanto Asi je to normální v tomto období. Dcera má taky miminko 5 měsíci a v noci se ted budí často. Spi s dcerou v posteli, jen si cucne a spí dál, dcera ani nepamatuje kolikrát za noc to bylo a docela se vyspi. Pres den miminko spi hlavne v nosítku.,Každopádně manžel tvůj je ignorant, měl by ti pomoct, věnovat se pres den miminku aby jsi si mohla pospat.

palosanto
autor
Dnes v 06:26

Je to komplikované, protože hodně pracuje, potřebujeme ted peníze kvůli zajištění bydlení, takže pracuje skoro 7 dní v týdnu a někdy i v noci a pak se jen dohadujeme, kdo z nás dvou je víc unavený.
Nosítko taky využívám, ale nechci být celý den prověšená s miminkem. Kdyz mam malého v posteli na noc, kope do mě, rotuje a nevyspím se zrovna tak jako kdyz k němu vstávám. Co nějaký bylinkový čaj a příkrm na noc?

kakba
Dnes v 07:01

Tak za mě je to jen období a je potřeba vydržet. u nás nepomáhaly žádné čaje ani kaše. Obě moje děti to tak měly, druhá mi dlouho spávala na hrudi a nebo hodně svázaná v zavinovačce, to zabralo hodně, přes den byla jen v nosítku, kde dospávala noci. Nechci se zastávat manžela, ale pokud pracuje hodně, aby jste měli zajištěné bydlení, tak se proste musíš postarat. Každá jsme to tak měly. Já jsem prostě chtěla, aby se manžel v noci vyspal tak jsem s děckem spávala jinde. Pokud máš babičku, dej ji dítě do kočárku ven a ty běž spát. Nebude to trvat věčně, vydrž.

palosanto
autor
Dnes v 08:01

Bohužel mám rodinu daleko, nebo nemá čas. My jsme byte 1+1, bydlet kde mame. Ale manžel vydělává aby zrekonstruoval svůj dům a pak ho výhodně prodal a mohli jsme si porodit větší bydlení. Takze buď vydělává, nebo dělá na baráku, chápu ze je to priorita. Ale neni mi schopny říct ani jeden den v týdnu od kolik do kolika hodin bude doma.
Snažím se si říkat, ze je to jen období. Zvažuju upřímně uz i sunar. Dnes jsem to počítala, budí se po 1,5 - 2 hodinách.

kakba
Dnes v 09:09
@palosanto

Bohužel mám rodinu daleko, nebo nemá čas. My jsme byte 1+1, bydlet kde mame. Ale manžel vydělává aby zrekonstruoval svůj dům a pak ho výhodně prodal a mohli jsme si porodit větší bydlení. Takze buď vydělává, nebo dělá na baráku, chápu ze je to priorita. Ale neni mi schopny říct ani jeden den v týdnu od kolik do kolika hodin bude doma.
Snažím se si říkat, ze je to jen období. Zvažuju upřímně uz i sunar. Dnes jsem to počítala, budí se po 1,5 - 2 hodinách.

@palosanto zmena na sunar nemusi pomoct. Obe moje deti byly na sunaru brzo a nemelo to na nic vliv, jak si vsichni mysli.