icon

Spaní na bříšku u 4 měsíčního kojence. Vadí to?

zanulav
7. srp 2008

Holky chci se zeptat jak spí vaše miminka samuel bude mít 4 měsíce a v noci spíí na bříšku ja ho tak nedavam sam se převratí a spí bojím se abyse nějak neudusil sice hezky drží hlavičku mam monitor dechu ale někdy spí v posteli se mnou Přes den spí na zadech. nebo na boku nevím mam pocit že na bříšku je mu lepe, myslíte že tak muže spat? dík za zkušensti

ivusakos
•
7. srp 2008

Ahoj Zanulav, náš prcek byl taky bříškový typ, jinak neusnul a nespal. Na bříšku byl od narození a vše v klidu. Já jako malá taky spala jen na bříšku. Myslím, že prcek si sám určí co potřebuje. Náš teď už na bříšku spí, jen když se přetočí, a jinak na boku.

majaaita
•
7. srp 2008

Zanulav, když už hezky drží hlavičku, umí určitě jí i otáčet - takže si kdyžtak poradí. Jestli si tak lehá sám, nech ho, hlavní je, že spí dobře.

zanulav
autor
•
7. srp 2008

Jo hoky dík mu je dobře tak ale bojím se 😢 ale kdyby nechtel byt na bříšku tak se asi bude vztekat 😖

vojtisek2007
•
7. srp 2008

Naše malá má 6týdnů a jinak téměř ani nespí....na zádech se strašně dlouho "hrabe", nemůže zabrat, vrtí se, se nepokojná - dám jí na bříško a během pár vteřin spinká jak andílek...taky mám monitor dechu. Na zádech mi spí vlastně jenom v kočárku. U mě v posteli nespí, teda aspoň se o to snažím 😀