Jakou dáváte vodu dětem?
Holky, jakou dáváte mimískům vodu? A do kdy se musí převařovat?
Já dávám aquilu, ale malý po ní blinká. Nejdřív jsem nevěřila, že je to po ní, ale vysledovala jsem, že jo. přitom je kojenecká a převařuju ji normálně v rychlovarce. nebo se má převařovat na sporáku? =-)
Jakou vodu dáváte vy a jak převařujete?
Já dávám aquilu, ale malý po ní blinká. Nejdřív jsem nevěřila, že je to po ní, ale vysledovala jsem, že jo. přitom je kojenecká a převařuju ji normálně v rychlovarce. nebo se má převařovat na sporáku? =-)
Jakou vodu dáváte vy a jak převařujete?

•
6. črc 2009Suziad, jo, to riziko tu je, ale pořád mi to přijde lepší než voda z vodovodu, která jde bůhvíjakými trubkami... Navíc občas nám teče rezavá (je fakt, že teplá, ale i tak...), tak mi ta balená připadala jistější...
0
Suziad, vidíš, to mě nenapadlo 🙂 Ale když nad tím přemýšlím, tak v pivovarech je jednou za čas sanitární den, kdy se čistí veškeré zařízení včetně trubek, tak si myslím (možná blbě🙂 ), že i ve stáčírnách vody to taky tak mají... Asi už to nebudu hrotit a až mi dojde balík koupených vod, tak přejdu na vodovodní...
někde jsem četla testy, jaká voda teče z vodovodu v kterém městě, ale nemůžu to najít 😞 Jen si pamatuju, že v Hradci Králové to byla kojenecká a v Brně plná dusičnanů (teda ale v rámci povolené normy-jen nevhodná pro kojence).
Testy vody vám udělají na hygieně, ale jinak myslím že po půl roce už to není třeba nějak moc hrotit.
Testy vody vám udělají na hygieně, ale jinak myslím že po půl roce už to není třeba nějak moc hrotit.
Ale aj pramenite vody sa filtruju, myslis, ze v nej niesu necistoty 🙂 , vsade je nieco! Mne tiez cista voda nechuti, pijem ju zo sirupom, ale samozrejme ze pijem aj mineralky 😃 , len si myslim ze je zitocne na zarobenie mlieka a caju vodu kupovat, ak nieje nejaky iny problem.
Je to kazdeho osobna vec 😉 😉
Je to kazdeho osobna vec 😉 😉
zuzana030 Lucky pre dojcata su dva druhy, jedna je v modrej flaske s ruzovym vrchnakom a ruzovou nalepkou, tu treba prevarat lebo obsahuje CO2 ale je este jedna ta je v ruzovej flaske s ruzovym vrchnakom s ruzovou nalepkou a ta CO2 neobsahuje - pozri si link a posledny bod pri tej prvej mineralke je :•neobsahuje CO2, nie je nutné ho odstraňovať varom (oni tie dojcenske mineralky sa musia prevarat iba koli CO2)
http://www.lucka.sk/nase-vody/dojcenska-voda-lu...
http://www.lucka.sk/nase-vody/dojcenska-voda-lu...
Tak já používám Horský pramen od narození Nikolky a přavařovala jsem asi měsíc, od té doby nepřevařuju a malá je v pohodě. 😉
Začni psát odpověď...

Odešli