icon

Operace zmenšení prsou na pojišťovnu. Lze posunout termín?

Dnes v 07:42

Ahoj,

ráda bych se zeptala, zda někdo máte zkušenosti s tím, že Vám schválili operaci zmenšení prsou na pojišťovnu a termín operace bylo možné domluvit až za cca 3-4 měsíce.
Všude vidím, jak ženy po schválení za měsíc nastupují na sál a mně se to bohužel aktuálně nehodí, tak bych se ráda domluvila například na leden-únor.

Máte někdo zkušenosti nebo má pojišťovna striktní plnění v nějaké lhůtě od schválení? Děkuji moc. 🙂

kakba
Dnes v 08:43

Mě to teda přijde divný, že jdou UŽ za 3 měsíce. Kamarádka měla čekačku rok, ale to fakt nemohla tak dlouho čekat, zaplatila si to nakonec sama a šla téměř okamžitě.

anonym_b4078e
Dnes v 09:15

Asi záleží, jak kde, ale pochybuji, že by tě po schválení pojišťovnou někde vzali ještě letos.

anonym_f2c05a
Dnes v 09:47

Na pojišťovnu bude stejně žádat to zařízení, kde by ti to dělali, tak to můžou poslat treba ty 3 měsíce před plánovaným termínem, a na žádost rovnou připsat ten termín, pak věřím že tomu na pojišťovně vyjdou vstříc. Pokud to teda budou chtít schválit.

autor
Dnes v 09:53

Já už ale operaci schválenou mám a termín si jdu teprve domlouvat. Jsem ráda, že to pojišťovna schválila, takže mi vůbec nevadí, že bych šla až příští rok. Úplně stejně mě překvapuje, že má fakt někdo operaci za měsíc. Za tu dobu bych ani nesehnala termín na sono prsu 🤷🏻‍♀️

volfikovi
Dnes ve 13:10
@anonym_autor

Já už ale operaci schválenou mám a termín si jdu teprve domlouvat. Jsem ráda, že to pojišťovna schválila, takže mi vůbec nevadí, že bych šla až příští rok. Úplně stejně mě překvapuje, že má fakt někdo operaci za měsíc. Za tu dobu bych ani nesehnala termín na sono prsu 🤷🏻‍♀️

@anonym_autor Zdravím, prosím jaké jsou podmínky pro zmenšení prsou na pojišťovnu? Děkuji

anonym_f2c05a
Dnes ve 14:40
@anonym_autor

@anonym_autor jestli uz to mas schválené, tak to schválení platí od-do... nemocnice ti bud naplanuje termin v tom rozmezí, nebo můžou požádat o prodloužení platnosti.