icon

Jak se hrát s 10 měsíčním mimčem?

power700
3. říj 2008

Ahojky, jak si hrajete s takto starými dětmi? Mám na mysli, jaké máte hračky, knížky, nebo všeobecně, jak vypadá váš den?

vendy01
•
3. říj 2008

Ahoj, našemu Filípkovi se teď nejvíc líbí bubínek, pak navlíkací kroužky a vše s čím může bouchat o sebe. Pak hrajem na schovku 🙂 , hodně zpíváme (teda já zpívám 😀 ). Hlavně začíná chodit, takže objevuje celý byt 🙂 Je toho hodně...

power700
autor
•
3. říj 2008

vendy01, ten bubínek je dobrý nápad, ten ještě nemáme. Já teda taky hodně zpívám, říkám říkanky, ale melu to samé dokola, co si pamatuju ze svého dětství. 🙂 Tak přemýšlím, čím ji ještě zabavit. 😉

vendy01
•
3. říj 2008

My už máme bubínky 3 😀 Mně po čase taky přijde, že děláme pořád to samé a vymýšlím něco nového 🙂 My chodíme s malým do kroužku. Je to hudebka pro děti už od 4 měsíců. Je to moc hezký, zpíváme, říkáme básničky, houpeme se do rytmu atd. Je to super, děti na to skvěle reagují..

power700
autor
•
3. říj 2008

U nás pro takto malé dětičky nic není. 😖 Tak vymýšlím já různé hry. 🙂

mikulka
•
8. srp 2009

vendy, to je super ten kroužek. AKorát vidím, že tohle je téma z minulého roku, tak nevím, zda ještě zareaguješ.
Nebo ěnkdo jiný. Takový kroužek by mne taky zajímal. nevíte některá o nějakém v Praze, Praze 6?

Co ještě děláte, hoďte inspiraci.

My čteme, prohlížíme knížky, učíme se vkládat věci a vyndavat, navlékat kroužky...

marosko08
•
8. srp 2009

ahojz .ja mam takmer 10-mes.dieta.my stale este trikrat denne spavame,takze chodime n a prechadzky v kociku.medzitym dvakrat tyzdenne chodime plavat do plaveckych jasliciek,to nam vyplni tiez neaky cas.a normalne si pozrieme chvilku knizocky,chvilku sa hrame s hrackami,chvilku je v ohradke,chvilku v skakadle,chvilku v bezke,chvilku lozi po zemi a rozhadzuje vsetko,co sa mu dostane do rucok....vsetko len chvilku,lebo jeho dlho nic nebavi.najnovsie sa uz postavi sam a ma z toho radost.papa.kata

jankapiknova
•
8. srp 2009

marosko08 - a kam chodite do plaveckych jasliciek? ako to tam funguje?

marosko08
•
8. srp 2009

my chodime do Banoviec nad Bebravou.najdi si www.babylook.sk plavanie sa nachadza aj i nych mestach.

jankapiknova
•
8. srp 2009

pytam sa preto lebo v topolcanoch nieje teraz nic take, a vy ste z banoviec to je celkom blizko este tak preto

marosko08
•
8. srp 2009

ale v Topolcanoch by to malo byt na plavarni,co ja viem,ale tam moze byt ina firma,ktora to robi pre deticky.len si myslim,ze teraz tu plavaren opravuju.mam kamosku od To

jankapiknova
•
8. srp 2009

uz som to nasla a su tam aj topolcany,uz som aj vypisala prihlasku. Aj ty si tam isla cez prihlasku? Za kolko sa ti ozvali a kolko sa plati? Ale mam otaziek co? dakujem moc

marosko08
•
8. srp 2009

Jankapiknova pozri si tu stranku na www.babylook.sk a uvidis,ze topolcany tam maju krasnu fotogaleriu.takze urcite tam plavaju.len je to na 8hodin,plava sa dvakrat tyzdenne a stoji to,myslim,62euro,alebo 64.nepamatam sa

jankapiknova
•
8. srp 2009

ano nasla som to vsetko,dakujem ti moc. maly zboznuje vodu aj na kupalisko chodime,tak dufam ze sa ozvu a pojdeme

marosko08
•
8. srp 2009

jankapiknova ja som volala konkretne do Bn na plavaren,tam mi dali cislo na pani Havranovu,ktora tam plava,mimochodom je velmi mila,a s nou som sa dohodla-jej cislo 0908385410.kludne jej povedz,ze mas odo mna cislo,ze ju prosis,ak vie cislo do To,ona Ti ho da.tie instruktorky sa medzi sebou poznaju

jankapiknova
•
8. srp 2009

🙂 v pondelok uz aj volam, dakujem 😉

marosko08
•
8. srp 2009

jankapiknova nemas za co,dufam,ze som poradila.je to pekne a aj sauna je po plavani k dispozicii.papa