Jak zvládáte nepříjemné dětské pořady? Podělte se o zkušenosti!
Nedá mi to se jen tak pro zajímavost nezeptat: jak se vám líbí dětské pořady pro děti? U nás frčí hlavně Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková a Kája a Bambuláček a s tím posledním mám hrozný problém 🙈 Přijde mi to hrozně přehnané, často nesmyslné, ale syn to zbožňuje a co jsem tak postřehla na hřišti, ostatní děti taky a maminky s tím taky vypadaly v pohodě. Jsem jediná? 😀 Nepřijde mi to nijak závadné, abych to synovi zatrhla, spíš by mě zajímalo, jestli jsem jediná, kdo u toho trpí 😀
@pipi_puncocha nevsimla jsem jestli ti někdo odpověděl… pátrala jsem po nich co jsou to zač 🤣když je malá tak miluje … no a dal je dohromady konkurz, jsou spolu jen pracovně… ta obdoba ze Slovenska - “smejko a tanculenka” (omlouvam se všem co umí slovensky, nechce se me hledat jak se píše správně) zjistili ze je díra na trhu a v ČR nikdo takovej není, tak udělali konkurz na Štístka a Poupěnku a tak vznikla jejich dvojice, písničky jim sklada stejný borec ..
@veru181 se stistkem a poupenkou problém nemám (ikdyz na stistkovi me vadí ten jeho úsměv, takovej vlezlej až moc katalogovej) … vesměs uteču pryč a neco delam, díky pisnicce Kazizub začala vzorně spolupracovat s cistenim zubu … ale zas teda to u nás frčí jednou za čas když si vzpomene
@hani_na Bing ho zatím ještě nezajímá 🙂. Mickeyho klubík se mi v tomhle směru taky líbí. Kupodivu i z toho pro mě špatného si občas něco odnese (třeba s Bibibum se naučil barvy, s Kájou počítat - i když neví, co to znamená - a nějaká anglická slovíčka) 🙂. Albi tužka je fajn, po Vánocích jsme to měli stejné, pořád to oblíbené dokola 😀. Není to tak, že by koukal celý den, vždy jen chvilku, ale z některých videí i chvilka stačí 😀.
@annk4 Tak to máme podobně 😀. Štístko a Poupěnka mi nevadí, byli jsme i dvakrát na koncertě, Míša jak kdy a jak co (ale u obou mi většinou přijde, že ty texty aspoň dávají smysl). U nás teda nehrozí, že by se tatínek chytil, nemá rád ani "dospěláckou" českou hudbu 😀 (prý CD ať klidně koupím, ale v autě má hrát, jen když s námi nepojede 😀). Bibibum jsem zapomněla, to bylo moje první "co to sakra je?" 😀 - ale naučil se s ní aspoň barvy 🙂.
@95newmommy2020 Taky pěkné 😀. Syn si minulý týden oblíbil video s puštěným vysavačem 🙂.
@veruuu_kubesovic Tak my jsme postupně zkoušeli různé a zrovna Kája a Bambuláček ho zaujali, a protože mi nepřijdou vysloveně škodliví, jen mě štvou (schválně si zkus pustit, je to na YouTube 🙂), nechci mu je zakazovat. Obecně proti dětským videím a písničkám nic nemám, někdy se i něco přiučí (třeba anglická slovíčka) a má to jako zpestření - ale něco je prostě šílené, tak jsem chtěla vědět, kdo to má stejně 🙂. Naši hudbu poslouchá taky.
@pipi_puncocha @alianan Nejsou 🙂
@veronicka89 Mně bohužel něco leze na nervy po prvních vteřinách 😀. Ale naštěstí kouká i na lepší věci.
@janule0123 Jo jo, i se jich na to někdo ptal na Facebooku 😀. Kazizuba taky používáme. Docela mě překvapilo, když jsme přišli z jejich koncertu a synovi ve dvou letech utkvělo zrovna tohle jméno. Hned jsem to taky využila a vždycky, když se mu do čištění nechce, říkám, že přijde Kazizub Auvajs a vyvrtá mu zoubky 🙂.
@veru181 nahodou Stistko a Poupenka je fajn, je to vesely a neco i poucny-to s tema kouzelnyma sluvkama treba, pak je fajn i Karol a Kvido-treba Pan doktor zub-holka si ted chce porad cistit zuby nebo O straslivem draku, to zas chce furt "tu zeleninu". Osobne si sama zpivam Pernicky a cukrovi 🤣
Ale Misa Ruzickova je priserna, tu nesnasim, i ten hlas je mi protivnej 😅 treba ty Bubaci a brouci-to je navod pro pedofily 🤦♀️ "neboj se a pojd, mam pro tebe mnamku, kazdy chce byt neci kamarad" 🙄
Toho Bambulacka neznam 😅
A Bing se nam nastesti vyhnul 🙏 (jo, trochu jsem tomu pomohla)
Ale holka je ted na vikend pryc a ja vcera sama koukala na Lvi hlidku, takze asi tak jsem vypatlana 🤣
Jinak my youtube nevedem, jen ct decko a disk pichlej porad v tv-tam ma Tlapkovou patrolu, Moji kamaradi tygr a pu, Muj maly ponny a Byl jednou jeden a pak par tech pisnicek
Tak u nás před 15 lety fičela Dáda🤣 to jsem ještě zvládla...pak červený traktůrek a traktor Tom...když jsme se dívali po 158 tak už jsem rostla🤣 dnešní "pohadky" neznám,ale někdy jsou u nás holky od bráchy a chtějí Pepu nebo patrolu...můj chlap tomu říká výmaz mozku🤣
Smejko a Tanculienka, Štístko a Poupěnka u nás jedou docela často. Malá tančí před televizí to co oni ve videu a je nadšená, já se to na tu hodinu denně naučila vyfiltrovat. 😃
Nejvíc se mi líbí Spievankovo, mají písničky přiložené i pohádkou. Díky jejich lekcím angličtiny umí malá počítat a barvy v angličtině dřív než češtině.
Míšu Růžičkovou bych nezvládla. Naštěstí děti nezaujala. 😂😂😂 U nás hodně frčela Fíha Tralala a ta se líbila i mně. No a klasika Svěrák, Uhlíř.
@veru181
Jsou to porady pro deti.Nevim proc bych u toho mela trpet?
@95newmommy2020 konečně někdo,kdo má doma to samé co my!!jak jsem ráda,když to prostřídá smoulama!u nás si teda už i hraje,že je vystraznik 😅
U nás boduje na YouTube "Beba". "Peláším si to po lese" si zpívá už celá rodina. Pouštím po ránu, když syn sedí na nočníku a taky je to univerzální uklidňující prostředek. Ať se děje cokoliv, Beba dokáže zastavit pláč
@veru181 Nic z toho neznam a uz jen ty nazvy mi nahaneji hruzu 🙈😂. Nikdy jsem nedavala zadny Dady Patrasovy, ja proste nejsem schopna to pitvoreni se a dalsi silenosti zvladnout s klidem 😅. Kdyz uz u nas neco jede, tak traktory, kombajny, nakladace... Sice musim do minuty 20x odpovedet na otazku typu: Kam jede ten nakladac? Co to veze traktor? Jakou barvu ma kombajn? A tak porad neunavne dokola, ale to je zlaty, kdyz si oproti tomu predstavim detsky pisnicky nebo porady 😂. Jediny, co mam rada uz od sveho detstvi je Nohavicova kazeta Tri cunici (vsechny pisnicky krome tech cuniku) 😁.
@zelenaesmolda Já to teda sledovala s dětma. Ne že bych je k tomu upíchla a odešla. 🤷🏼♀️ Prasátko Peppa znám dodnes nazpaměť. 😅

A hlavne nedivaji se na to nijak a dlouho
... takze mi to nestihne lezt na nervy