icon

Jak zvládáte nepříjemné dětské pořady? Podělte se o zkušenosti!

veru181
14. črc 2023

Nedá mi to se jen tak pro zajímavost nezeptat: jak se vám líbí dětské pořady pro děti? U nás frčí hlavně Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková a Kája a Bambuláček a s tím posledním mám hrozný problém 🙈 Přijde mi to hrozně přehnané, často nesmyslné, ale syn to zbožňuje a co jsem tak postřehla na hřišti, ostatní děti taky a maminky s tím taky vypadaly v pohodě. Jsem jediná? 😀 Nepřijde mi to nijak závadné, abych to synovi zatrhla, spíš by mě zajímalo, jestli jsem jediná, kdo u toho trpí 😀

Strana
z3
sylvka
16. črc 2023

@drep taky jsem vyrostla na Krylovi a je to jedna z nejlepších věcí ,co mi naší předali .

sylvka
16. črc 2023

@lenkalubina jo,taky mám syna skoro 15 let a na Tomáše si dobře vzpomínám 😄
teď mám dceru 20 m . Ráno koukáme na déčko,nejvíc se jí líbí medvídek Charlie . Traktor tom,autobusy v jednom kole 😅 já všeobecné nemám ráda pohádky ,kde se nemluví a třeba jenom knuka 😕

levandulovy_caj
16. črc 2023

U nás jede spíš déčko než YouTube.
Bibibum, štístko a poupenka a spol. u nás moc ani nefrcely. Sem tam si to YouTube sám pustil jako v návaznosti na předchozí pořad.
Mě se to docela líbilo.
Jinak z čeho jsem rostla a díky bohu, že už z toho holky celkem vyrostli tak byl cocomellon nebo jak se to psalo... a takové ty zhovadile písničky viz. wheels on the bus, five little monkey, baby shark apod.

normalnimatka
16. črc 2023

pořady vybíráme my... je toho naštěstí spousta. takže v kýblu sraček lze najít i věci, který jsou celkem fajn.

normalnimatka
16. črc 2023

jinak tyhle věci jsou ale asi pro tu úplně nejmenší kategorii, žejo... tak v týhle době jsme placku nepouštěli vůbec. tv nemáme, tak je to asi udržitelnější. od jména znám jen tu míšu, kterou jsem někde viděla, a tohle mi přijde prostě jako vymejvání mozku těch dětí. nevim, no...

swan42
17. črc 2023

@normalnimatka a tobe kdyz byly 3, tak si neznala zadny písničky abys nemela vymytej mozek?
holt "kdyz jsem ja slouzil" a Dada Patrasova uz jsou minuly stoleti... a kazeťak uz taky moc lidi nema 😉

normalnimatka
17. črc 2023

@swan42 no dáda je asi dost na podobný úrovni. ne, mně tohle rodiče nepouštěli, takže mi tím nebyl mozek vymýván...
písničky se daj učit i jinak. a lidovky jsou nadčasový btw.
jde asi o tu formu, žejo.

swan42
17. črc 2023

@normalnimatka jasne, uz vidim, jak si s nima zpivam cerveny satecku kolem se toc a po bazarech shanim gramafon, abych jim nevymyvala mozek 😆👍
A mobil samozrejme do 18ti ani neuvidi 🙈

Strana
z3