Pojištění Direct. Máte zkušenost?
25. bře 2026
Zdravím, máte někdo u Directu pojištěné auto nebo byt? Láká mě ta jejich cena, je to skoro o půlku levnější než u mojí staré pojišťovny. Ale zajímá mě, jak se chovají, když se pak něco stane. Nezkouší se vykroutit z placení? Už jste u nich někdo reálně něco reklamovali nebo řešili nabourané auto? Nerad bych ušetřil litr na pojistce a pak splakal nad výdělkem.
Máte někdo zkušenost s vytopením sousedů? Trochu se bojím, protože bydlíme v bytě kde jsou staré rozvody, do zdí nikdo nevidí a prý už těm před námi jednou nějaká trubka ve zdi praskla :(

Máme pojištěnou domácnost už pár let a pojistku jsme využili 3x. Pokaždé rychlé řešení, snadno se to nahlašuje, žádné vykrucování a peníze rychle na účtě.
Konkrétně mi syn rychle zabouchnul skleněné dveře u vany a vysklil je. Podruhé mi spadla kořenka na sklokeramickou desku a ta praskla. Potřetí se rozbilo něco v sušičce- domluvili servis, ten to odvezl, spravil, přivezl a bylo.
Na pojištění jsme zaplatili méně, než kolik jsme dostali na opravy zpět a nic nám kvůli tomu nezdražili ani nezrušili 🙂