Jak vnímáte aktuální tuzemskou politickou situaci?
Já už normálně nechápu. Každý den si říkám, že to není možný a upřímně ani nevím, jakým termínem zhodnotit, to co aktuálně cítím, protože to snad není možný nebo jo ?
Partner mi říká, že to tak prostě je, že to musíme 4 roky vydržet, ale mě to přijde jako strašně dlouha doba a vzhledem k situaci ve světě se začínám bát ...
@mrkvovydort To jsem nepsala, to sis pouze domyslela. Hezký večer všem 🙂
@krasnazaba ne? Nenapsala, že "druhá strana", resp ti, kdo pomáhají bránit před útokem, nás ženou do války?
Po zhlédnutí Vlasteneckého vyletu jsem dospěla do stadia, že dezoláti mi nestojí za argumentaci (max. si z nich budu dělat srandu, ale to je taková malá domů, protože oni ani nepochopí, že si z nich dělám srandu) a potom, co tady vládní strany předvádí k tomu, že čím dřív se dostaneme na dno, tím dříve se muzeme odrazit. Takže viva inflace a nezaměstnanost. Až tady nebude jediný UA a budeme v úplné izolaci, tak dozimetři jako taky Krásná žába snad pochopí, že jejich štěstí nezávisí na nikom jiném (ani v pozitivním ani negativním slova smyslu) než na nich samotných.
Ze současné situace jsem přešlá, nad vodou mě drží moje bublina, která naštěstí nežere koblihy a český sarkasmus...a taky vědomí, že jsme s mužem oba už několikrát zvládli žít od píky v zahraničí, tak hold bychom si to dali na stará kolena ještě jednou :(
@20190418 já se na ten vlastenecký výlet ještě nepodívala, když jsem slyšela od známých, co tam tvrdí, i když to všechno vidí, tak na to prostě nemám sílu. Co je tedy přesvědčí? - až to zazijou?
https://www.facebook.com/reel/5148334465392583/...
Tohle na mě ráno vyskočilo 🙂
Holky já se vám divím, jestli si fakt myslíte, že tady někoho přesvědčite at změní svůj politický postoj tak fakt nepřesvědčite. A už vůbec ne tím, že je budete nazyvat hlupáky a bůhví jak ještě. Chtělo by to změnit styl a rétoriku a možná by jste dílčí úspěchy mohly slavit.
Holky já se vám divím, jestli si fakt myslíte, že tady někoho přesvědčite at změní svůj politický postoj tak fakt nepřesvědčite. A už vůbec ne tím, že je budete nazyvat hlupáky a bůhví jak ještě. Chtělo by to změnit styl a rétoriku a možná by jste dílčí úspěchy mohly slavit.
@anonym_8659ad já jsem tu diskuzi založila jen proto, že mě zajímalo, jak ostatní vnímají naši politickou scénu, protože už je toho na mě opravdu moc. Ani v jednom příspěvku jsem o hlupácích nepsala.
Celkově nechápu co je cílem tohoto štiplavého komentáře.
@anonym_8659ad já jsem tu diskuzi založila jen proto, že mě zajímalo, jak ostatní vnímají naši politickou scénu, protože už je toho na mě opravdu moc. Ani v jednom příspěvku jsem o hlupácích nepsala.
Celkově nechápu co je cílem tohoto štiplavého komentáře.
@alice180 myslím, že to má být vyjádření pohoršení, že např. já označuju lidi, co dokáží do diskuze přispět jej pár random výkřiky “kampelička” “dozimetr” “vedou nás do války”, aniž by k tomu dovedli dodat nějaký argument, neřku-li smysluplné souvětí, za dezoláty nebo hlupáky. Což je pravda a já se za to nijak nestydím ani neomlouvám. Je mi 40, tihle debilové se pokouší zničit naši zemi a nasměrovat nás do russácký řiti a já dávno nemám chuť kolem nich chodit v rukavičkách. Sorry not sorry.
Upřímně? Myslim si, že tahle diskuze byla založena s jediným cílem. "Nalákat" tady příznivce vlády a pak se do nich "pustit" Je to vaše právo to nepopírám, ale na zdi už takových diskuzi je dost, tak proč si o nich nepopovidat tam.
@20190418 já se na ten vlastenecký výlet ještě nepodívala, když jsem slyšela od známých, co tam tvrdí, i když to všechno vidí, tak na to prostě nemám sílu. Co je tedy přesvědčí? - až to zazijou?
@alice180 nic je nepřesvědčí. Oni prostě mají svoji bublinu, svoje zklamání a neúspěchy a potřebují z nich někoho vinit - může za to Ukrajina, EU... ono to u nich ani tak není proti Ukrajincům, ale hlavně proti EU a Greendealu a Putin v jejich myšlení těmto všem vlivům brání, a tak má podle nich mandát si dělat co chce.
Upřímně? Myslim si, že tahle diskuze byla založena s jediným cílem. "Nalákat" tady příznivce vlády a pak se do nich "pustit" Je to vaše právo to nepopírám, ale na zdi už takových diskuzi je dost, tak proč si o nich nepopovidat tam.
@anonym_8659ad a ty sis pod anonymním nickem přišla do této diskuze popovídat proč přesně?
@anonym_8659ad To je dost odvážné obvinění. Z příspěvku, kde píšu o svých pocitech a obavách, udělat „útok na příznivce vlády“ chce opravdu fantazii.
A když bych to napsala do jiné diskuze na zdi,tak by se ten můj cíl podle tebe, změnil nebo byl stejný.
@anonym_8659ad a ty sis pod anonymním nickem přišla do této diskuze popovídat proč přesně?
@20190418 tak pokud jsem si všimla, tak tu nejsem jediný anonym. Ale chápu, že u mě ta anonymita vadi, protože s vámi až tak nesouznim.
@anonym_8659ad To je dost odvážné obvinění. Z příspěvku, kde píšu o svých pocitech a obavách, udělat „útok na příznivce vlády“ chce opravdu fantazii.
A když bych to napsala do jiné diskuze na zdi,tak by se ten můj cíl podle tebe, změnil nebo byl stejný.
@alice180 já tě z ničeho neobvinuji, já jen konstatuji jak to vidim
@20190418 a pokud nechceš tak na mě vůbec reagovat nemusíš, stejně jako nemusi ostatni.
@anonym_8659ad já na tebe chci reagovat, a proto reaguji. Odpověď na otázku bys měla nebo vysypeš další whataboutismus?
@20190418 ale ja na tebe uz reagovat nechci a nazývaj si to jak chceš
@anonym_8659ad Ať už to nazveš jakkoli, interpretace, že jsem ‚nalákala příznivce vlády, abych se do nich pustila‘, je prostě mylná. Diskuze byla o politice a mých pocitech, nic víc.
@alice180 tak jestli jsem se pletla tak se omlouvám

Po zhlédnutí Vlasteneckého vyletu jsem dospěla do stadia, že dezoláti mi nestojí za argumentaci (max. si z nich budu dělat srandu, ale to je taková malá domů, protože oni ani nepochopí, že si z nich dělám srandu) a potom, co tady vládní strany předvádí k tomu, že čím dřív se dostaneme na dno, tím dříve se muzeme odrazit. Takže viva inflace a nezaměstnanost. Až tady nebude jediný UA a budeme v úplné izolaci, tak dozimetři jako taky Krásná žába snad pochopí, že jejich štěstí nezávisí na nikom jiném (ani v pozitivním ani negativním slova smyslu) než na nich samotných.
Ze současné situace jsem přešlá, nad vodou mě drží moje bublina, která naštěstí nežere koblihy a český sarkasmus...a taky vědomí, že jsme s mužem oba už několikrát zvládli žít od píky v zahraničí, tak hold bychom si to dali na stará kolena ještě jednou :(