icon

Jak vnímáte aktuální tuzemskou politickou situaci?

alice180
27. led 2026

Já už normálně nechápu. Každý den si říkám, že to není možný a upřímně ani nevím, jakým termínem zhodnotit, to co aktuálně cítím, protože to snad není možný nebo jo ?

Partner mi říká, že to tak prostě je, že to musíme 4 roky vydržet, ale mě to přijde jako strašně dlouha doba a vzhledem k situaci ve světě se začínám bát ...

Strana
z3
20190418
29. led 2026

Po zhlédnutí Vlasteneckého vyletu jsem dospěla do stadia, že dezoláti mi nestojí za argumentaci (max. si z nich budu dělat srandu, ale to je taková malá domů, protože oni ani nepochopí, že si z nich dělám srandu) a potom, co tady vládní strany předvádí k tomu, že čím dřív se dostaneme na dno, tím dříve se muzeme odrazit. Takže viva inflace a nezaměstnanost. Až tady nebude jediný UA a budeme v úplné izolaci, tak dozimetři jako taky Krásná žába snad pochopí, že jejich štěstí nezávisí na nikom jiném (ani v pozitivním ani negativním slova smyslu) než na nich samotných.
Ze současné situace jsem přešlá, nad vodou mě drží moje bublina, která naštěstí nežere koblihy a český sarkasmus...a taky vědomí, že jsme s mužem oba už několikrát zvládli žít od píky v zahraničí, tak hold bychom si to dali na stará kolena ještě jednou :(

mrkvovydort
29. led 2026
@krasnazaba

@mrkvovydort To jsem nepsala, to sis pouze domyslela. Hezký večer všem 🙂

@krasnazaba ne? Nenapsala, že "druhá strana", resp ti, kdo pomáhají bránit před útokem, nás ženou do války?

alice180
autor
30. led 2026
@20190418

Po zhlédnutí Vlasteneckého vyletu jsem dospěla do stadia, že dezoláti mi nestojí za argumentaci (max. si z nich budu dělat srandu, ale to je taková malá domů, protože oni ani nepochopí, že si z nich dělám srandu) a potom, co tady vládní strany předvádí k tomu, že čím dřív se dostaneme na dno, tím dříve se muzeme odrazit. Takže viva inflace a nezaměstnanost. Až tady nebude jediný UA a budeme v úplné izolaci, tak dozimetři jako taky Krásná žába snad pochopí, že jejich štěstí nezávisí na nikom jiném (ani v pozitivním ani negativním slova smyslu) než na nich samotných.
Ze současné situace jsem přešlá, nad vodou mě drží moje bublina, která naštěstí nežere koblihy a český sarkasmus...a taky vědomí, že jsme s mužem oba už několikrát zvládli žít od píky v zahraničí, tak hold bychom si to dali na stará kolena ještě jednou :(

@20190418 já se na ten vlastenecký výlet ještě nepodívala, když jsem slyšela od známých, co tam tvrdí, i když to všechno vidí, tak na to prostě nemám sílu. Co je tedy přesvědčí? - až to zazijou?

uzivatelkapetra
30. led 2026

https://www.facebook.com/reel/5148334465392583/...
Tohle na mě ráno vyskočilo 🙂

maciceksta
30. led 2026
@alice180

@20190418 já se na ten vlastenecký výlet ještě nepodívala, když jsem slyšela od známých, co tam tvrdí, i když to všechno vidí, tak na to prostě nemám sílu. Co je tedy přesvědčí? - až to zazijou?

@alice180 Nepřesvědčí je vůbec nic. Oni v podstatě dál tvrdí, že valka vlastne není.

anonym_8659ad
30. led 2026

Holky já se vám divím, jestli si fakt myslíte, že tady někoho přesvědčite at změní svůj politický postoj tak fakt nepřesvědčite. A už vůbec ne tím, že je budete nazyvat hlupáky a bůhví jak ještě. Chtělo by to změnit styl a rétoriku a možná by jste dílčí úspěchy mohly slavit.

alice180
autor
30. led 2026
@anonym_8659ad

Holky já se vám divím, jestli si fakt myslíte, že tady někoho přesvědčite at změní svůj politický postoj tak fakt nepřesvědčite. A už vůbec ne tím, že je budete nazyvat hlupáky a bůhví jak ještě. Chtělo by to změnit styl a rétoriku a možná by jste dílčí úspěchy mohly slavit.

@anonym_8659ad já jsem tu diskuzi založila jen proto, že mě zajímalo, jak ostatní vnímají naši politickou scénu, protože už je toho na mě opravdu moc. Ani v jednom příspěvku jsem o hlupácích nepsala.
Celkově nechápu co je cílem tohoto štiplavého komentáře.

drep
30. led 2026
@alice180

@anonym_8659ad já jsem tu diskuzi založila jen proto, že mě zajímalo, jak ostatní vnímají naši politickou scénu, protože už je toho na mě opravdu moc. Ani v jednom příspěvku jsem o hlupácích nepsala.
Celkově nechápu co je cílem tohoto štiplavého komentáře.

@alice180 myslím, že to má být vyjádření pohoršení, že např. já označuju lidi, co dokáží do diskuze přispět jej pár random výkřiky “kampelička” “dozimetr” “vedou nás do války”, aniž by k tomu dovedli dodat nějaký argument, neřku-li smysluplné souvětí, za dezoláty nebo hlupáky. Což je pravda a já se za to nijak nestydím ani neomlouvám. Je mi 40, tihle debilové se pokouší zničit naši zemi a nasměrovat nás do russácký řiti a já dávno nemám chuť kolem nich chodit v rukavičkách. Sorry not sorry.

anonym_8659ad
30. led 2026

Upřímně? Myslim si, že tahle diskuze byla založena s jediným cílem. "Nalákat" tady příznivce vlády a pak se do nich "pustit" Je to vaše právo to nepopírám, ale na zdi už takových diskuzi je dost, tak proč si o nich nepopovidat tam.

20190418
30. led 2026
@alice180

@alice180 nic je nepřesvědčí. Oni prostě mají svoji bublinu, svoje zklamání a neúspěchy a potřebují z nich někoho vinit - může za to Ukrajina, EU... ono to u nich ani tak není proti Ukrajincům, ale hlavně proti EU a Greendealu a Putin v jejich myšlení těmto všem vlivům brání, a tak má podle nich mandát si dělat co chce.

20190418
30. led 2026
@anonym_8659ad

Upřímně? Myslim si, že tahle diskuze byla založena s jediným cílem. "Nalákat" tady příznivce vlády a pak se do nich "pustit" Je to vaše právo to nepopírám, ale na zdi už takových diskuzi je dost, tak proč si o nich nepopovidat tam.

@anonym_8659ad a ty sis pod anonymním nickem přišla do této diskuze popovídat proč přesně?

alice180
autor
30. led 2026
@anonym_8659ad

@anonym_8659ad To je dost odvážné obvinění. Z příspěvku, kde píšu o svých pocitech a obavách, udělat „útok na příznivce vlády“ chce opravdu fantazii.
A když bych to napsala do jiné diskuze na zdi,tak by se ten můj cíl podle tebe, změnil nebo byl stejný.

anonym_8659ad
30. led 2026
@20190418

@anonym_8659ad a ty sis pod anonymním nickem přišla do této diskuze popovídat proč přesně?

@20190418 tak pokud jsem si všimla, tak tu nejsem jediný anonym. Ale chápu, že u mě ta anonymita vadi, protože s vámi až tak nesouznim.

anonym_8659ad
30. led 2026
@alice180

@anonym_8659ad To je dost odvážné obvinění. Z příspěvku, kde píšu o svých pocitech a obavách, udělat „útok na příznivce vlády“ chce opravdu fantazii.
A když bych to napsala do jiné diskuze na zdi,tak by se ten můj cíl podle tebe, změnil nebo byl stejný.

@alice180 já tě z ničeho neobvinuji, já jen konstatuji jak to vidim

anonym_8659ad
30. led 2026
@20190418

@20190418 a pokud nechceš tak na mě vůbec reagovat nemusíš, stejně jako nemusi ostatni.

20190418
30. led 2026
@anonym_8659ad

@20190418 a pokud nechceš tak na mě vůbec reagovat nemusíš, stejně jako nemusi ostatni.

@anonym_8659ad já na tebe chci reagovat, a proto reaguji. Odpověď na otázku bys měla nebo vysypeš další whataboutismus?

alice180
autor
30. led 2026
@anonym_8659ad

@alice180 já tě z ničeho neobvinuji, já jen konstatuji jak to vidim

@anonym_8659ad Ať už to nazveš jakkoli, interpretace, že jsem ‚nalákala příznivce vlády, abych se do nich pustila‘, je prostě mylná. Diskuze byla o politice a mých pocitech, nic víc.

anonym_8659ad
30. led 2026
@20190418

@anonym_8659ad já na tebe chci reagovat, a proto reaguji. Odpověď na otázku bys měla nebo vysypeš další whataboutismus?

@20190418 ale ja na tebe uz reagovat nechci a nazývaj si to jak chceš

nimomo
Autor odpověď smazal
anonym_8659ad
30. led 2026
@alice180

@anonym_8659ad Ať už to nazveš jakkoli, interpretace, že jsem ‚nalákala příznivce vlády, abych se do nich pustila‘, je prostě mylná. Diskuze byla o politice a mých pocitech, nic víc.

@alice180 tak jestli jsem se pletla tak se omlouvám

Strana
z3