Pronájem bytu v Mladé Boleslavi pro rodinu s dětmi
Dobry den, nutne hledam pronajem bytu pro me a pro me tri deti (8, 6 a 3 roky). Jsme slusny lidé, nekourim, nepiju, zvirata nemam. O penize taky nemam nouzy. Nabytek mam take svuj. Deti mi chodi do skoly v Ml. Boleslave a tak hledam neco radsi v centru. Byla bych spokojena i s necim v Mnichovo Hradisti pobliz namesti kvuly autobusu. Spokojim se klidne i s bytem o velikosti 1+1, 2kk. Dlouhodoby pronajem prosim ne RK. Zanechte tel. Cislo zavolam
Tak nepiš anonymně, tady ti určitě nikdo nebude psát svůj telefon veřejně.
Obávám se že budeš muset hledat. Dobrý jsou Sreality, Reality Idnes, nebo Bezrealitky.cz. Tam je nabidek na pronajem nejvic, zadas si parametry bytu, lokalitu. Chápu, že nechceš platit realitku, za me je to nesmyslny paradox, že realitku platí najemnik, pritom ale službu dělá majiteli (pronajimam a zároveň bydlim v pronajatem, takze5to dokážu posoudit). Jenže 90% majitelu si prave proto zadarmo ulehčí práci.
Možná i protože jsi to už zjsitila, zkoušíš štěstí tady, tak přeju hodně štěstí ať najdes slušny pronajem a slušného majitele ktery za rok nezjistí ze vlastne nutně v tom bytě potřebuje bydlet a tak te vyhodí.
Tak nepiš anonymně, tady ti určitě nikdo nebude psát svůj telefon veřejně.
@krisstina93 tak může napsat, napiš mi zprávu, o něčem možná vim. Ono tady holky maj kolikrát spoustu známých a já kdybbych se treba rozvadela tak to nrcjci hned zveřejňovat nekde kde mam známé. I kdyz si myslim ze tohle neni ten pripad. Podle stylu psani to ke cizinka a o žádné známé konikovce která by takhle jedinečně psala nevim 🤔
Hlavně vetsina lidi pronajima pres realitku, proc by meli pronajimat naprimo, vic prace, vetsi riziko... Co z toho budou mit? A pokud nejaky zajemce nema na provizi realitce, tak je to rizikové.
Hlavně vetsina lidi pronajima pres realitku, proc by meli pronajimat naprimo, vic prace, vetsi riziko... Co z toho budou mit? A pokud nejaky zajemce nema na provizi realitce, tak je to rizikové.
@j.a.n.i ja jsem si treba pronajala byt sama bez realitky. V te lokalitě neznam zadneho spolehliveho realitaka, ktery by mi byt pronajal a random jsem se rok a pul predtim spalila, ten debil mi tam nekdriv chtel nastehovat bezzubou socku se ctyrma detma - jo provizi mu zaplatila (pak ji musel vracet protoze t jsem mu rekla zejestli si dela srandu), pak teda slusnou pracujici ciganku, tam uz jsem souhlasila, no nikdy vic, slusna a cistotna byla ale ponekud zapominala platit najem 🙄 Sama jsem to dala na inzerat a sama jsem si vybrala, po tom procesi divnolidi nakonec pres neziskovku ukrajinskou rodinu a zatim se nezpozdili s placenim ami o minutu 👍 Takze ono pokud nemas kontakt na dobreho realitaka neni sluzba realitky zadna zaruka.
O tom jakej je to nesmyslnej paradox ze tu sluzbu pro majitele plati najemnik se ani nevyjadruju. Takže pokud nebudi časově úplně vytížená tak jedine sama.
@j.a.n.i ja jsem si treba pronajala byt sama bez realitky. V te lokalitě neznam zadneho spolehliveho realitaka, ktery by mi byt pronajal a random jsem se rok a pul predtim spalila, ten debil mi tam nekdriv chtel nastehovat bezzubou socku se ctyrma detma - jo provizi mu zaplatila (pak ji musel vracet protoze t jsem mu rekla zejestli si dela srandu), pak teda slusnou pracujici ciganku, tam uz jsem souhlasila, no nikdy vic, slusna a cistotna byla ale ponekud zapominala platit najem 🙄 Sama jsem to dala na inzerat a sama jsem si vybrala, po tom procesi divnolidi nakonec pres neziskovku ukrajinskou rodinu a zatim se nezpozdili s placenim ami o minutu 👍 Takze ono pokud nemas kontakt na dobreho realitaka neni sluzba realitky zadna zaruka.
O tom jakej je to nesmyslnej paradox ze tu sluzbu pro majitele plati najemnik se ani nevyjadruju. Takže pokud nebudi časově úplně vytížená tak jedine sama.
@martinka_33 Tak ja zas jen pres spolehliveho realitaka a vubec neresil, ze to neni v místě .
@martinka_33 Tak ja zas jen pres spolehliveho realitaka a vubec neresil, ze to neni v místě .
@j.a.n.i jo tak muž taky pronajima pres realitaka, který má přehled ale 120 km se mu kvuli par korunam provize za pronajem jezdit nechtelo (chápu) 😅

Chci po vás kontakt, ale sama píšu anonimně? Promiň, ale to smrdí.