Philips sonicare AirFloss Ultra

kexina
26. dub 2018

Máte někdo zkušenosti s tímhle výrobkem? Marketing má Philips dobře zmáknutý, tak si nejsem jistá, jestli je to skutečně tak zázračný výrobek, nebo je to jenom výsledek jejich reklamy. 🙂
Používáte to někdo? Jste spokojení? A skutečně to nahradí mezizubní kartáčky?
Dost totiž bojuji právě s mezizubními kartáčky a mám problém vybrat nějaké, které by seděly, tak už zvažuji jakékoli další alternativy (i když ta cena je fakt příšerná).

ela90
26. dub 2018

Sice to ma celkem silu ten tlak vody co vyleti, ale mezizubni kartacek to opravdu nenahradi.... jo a pri pouzivani je cele nechutne oprskane zrcadlo i kdyz se snazite mit co nejvice privrenou pusu. Takze nam to jen lezi v polici. Dali jsme se cestou poradneho drzaku na mezizubni kartacky a pouzivat i vic velikosti. A i zubar se k tomu vtipne vyjadril ze to neni idealni.

xsenova
26. dub 2018

@kexina ahoj, nekupuj. Vyhodené peniaze. Sonicare kefky sú super ale ten airfloss sa im nepodaril. Je to skôr dizajnovka, alebo ak niekam ideš a nechceš brať waterpik & spol. Podľa mňa to je dizajnované pre ľudí ktorí sú často mimo domu. Má to slabý prúd, takže s tým z dlhodobého hľadiska len šudlíš zuby. Ten môj sa pokazil za 6 mesiacov, pretože sa tam usadil kameň. Reklamácia skončila vrátením cashu, že si mám vybrať iný, pretože ten čo som mala už nevyrábali. Ak chceš na čistenie water floss tak určite waterpik, a toto ako doplnok ak veľa cestuješ

kexina
autor
26. dub 2018

@xsenova Necestuju vůbec, ale měla jsem za to, že airfloss je jenom ten od Philipsu... a ono jich je evidentně více. 😀 A ten waterpik je dobrý?

@ela90 Já už vyzkoušela tolik kartáčků a držáků, že jsem fakt jenom krůček k tomu, abych se na to vykašlala úplně, tohle je takový můj pokus o poslední záchranu. Aktuálně mají tyhle pokusy jediný výsledek - dva kazy v mezizubních prostorech (asi se v červnu potento, až mi to bude vrtat).

xsenova
27. dub 2018

@kexina pozri na profimede ústne sprchy https://www.profimed.cz/waterpik-ustni-sprcha-u... ja mám doma túto a je super.