Jak zvládnout manželovu nechuť k dítěti?
Dobrý den,
zdravím všechny a ráda bych se svěřila. Když jsme se s manželem brali, manžel dítě chtěl já ještě chtěla počkat. Teď chci já a on furt odpovídá až moc logickýma argumentama, že by ještě počkal. Kdyby mi bylo třicet, neřeším, ale je mi 38. Jeho argumenty jsou, že nájmy jsou drahý, že bysme to nezvládli (vlastní nemáme a na to bysme už vůbec neměli), že nad Evropou je cejtit, že brzo může přijít válka i k nám… apodobně. Prostě nevidí cestu, pra za dva roky se líp uvidí, jak na tom společnost bude. Já jeho obavy na jednu stranu chápu, ale moje pocity jsou silnější. Už nějakou dobu jsem smutná, bez nálady, občas deprese. Dřív jsem byla veselá a užívala jsem si života. Teď mi to nejde. Chtěla bych aspoň pejska, abych se necítila tak sama, ale manžel je alergik. Tak nevím, co s tím. Snažim se s tim ňak vyrovnat, ale nejde mi to… obzvlášť, když mám PMS nebo ovulaci, je mi z toho ještě hůř. Máte podobnou zkušenost? Jak jste to zvládly? Děkuju.

Dámy, tak mám pro vás novinky. Všechno jsem manželovi vysvětlila, ale byla jsem rázná, aby pochopil, že už je to hraniční. Nešlo jen o téma dítěte, ale celkově, že by měl dospět apod. Všechno vzal překvapivě dobře. Asi potřeboval ráznou ruku, pomohla jsem mu ujasnit si, jak fungovat s penězma. Nechápu, že to neumí tak dobře sám, ale důležitý je, že je tvárný a snaží se. 😅 No a prý mě nechce ztratit, chce být se mnou navždy a chce se mnou mít dítě a hned včera jsem na tom začali pracovat! Tak držte palce!
Nakonec stačilo mu dát trochu sodu, ale polopatě vysvětlit a hned jsme jinde.
Díky všem za rady a podporu!
@frantiska87 Super. Nekdy je treba se s nimi moc nes*at🙏😅