Jak zvládnout žárlivost na přítele a jeho kamarádky?
Ahoj holky, nikdy jsem nebyla nijak zvlášť žárlivá, ale teď jsem docela rozhozená... S přítelem jsme spolu čtyři měsíce a všechno je fajn. Akorát že přítele neustále uhání nějaké ženy. On mi to kolikrát říká, ukazuje mi se smíchem zprávy, co mu posílají.. Nějak jsem to neřešila, protože se jinak známé hodně dlouho a vím, že se mu naprosto příčí nevěra. O víkendu byl ale u sebe v bytě něco řešit (jinak je převážně u nás...), nebylo mu dobře, tak říkal, že si lehne. Od poledne se neozval, já mu nevolala, abych ho třeba nebudila, a v devět večer přijel k nám.. Úplně s klidem mi řekl, že odpoledne prolezel a potom přijela před šestou kamarádka a kecali.. nezapomněl vsak několikrát říct, že je ta kamarádka krásná.. a pak z něj vypadlo, že ona od toho evidentně čekala víc, ale že si opravdu jen povídali a on jel pak za mnou... A mě to prostě vytočilo, že mi nemohl ani napsat a trávil čas a tou krasavicí, takže jsme si to vyrikali. On pořád přísahal, že s ní nic neměl a nemá, že mě zbožňuje, a proto jel za mnou... Mě to ale teď pořád vrtá hlavou, protože ona mu pořád píše a mně to není příjemné a prostě žárlím 🙈 já věřím, že s ní nic nemá, ale prostě mi to vadí 🙈
Hmm, také by mi vadilo, kdyby to měl rozpracované na více místech. O takového bych nestála, raději bych byla sama.
@anonym_2b3a13 jenže ony ty ženský nahánějí jeho a on jim normálně píše a říká, že je se mnou a nemá zájem... Ale stejně mi to vadí 🙈🙈
@anonym_2b3a13 jenže ony ty ženský nahánějí jeho a on jim normálně píše a říká, že je se mnou a nemá zájem... Ale stejně mi to vadí 🙈🙈
@anonym_autor Blbost, kde by vzaly jeho číslo. Že by na seznamkách?
@anonym_autor Blbost, kde by vzaly jeho číslo. Že by na seznamkách?
@anonym_2b3a13 jsou to ženský, co normálně zná a většinou píšou přes Messenger...
@anonym_2b3a13 jsou to ženský, co normálně zná a většinou píšou přes Messenger...
@anonym_autor prosimte kolik ti je? Pokud jsi studentka tak si uzivej zivota, pokud jsi dospela osoba, tak ruce pryc.
To, že mu píšou ženy a on je odmítá je v pohodě. S tím bych byla v pohodě. Ale ty kecy o tom, jak je, která krásná a že si u něj byla nějaká jen tak popovídat. Tobě napíše, že chce chvíli pro sebe, lehnout si, ale nemá problém přijmout jen tak dámskou návštěvu? Kdyby to plánovali týden, dva dopředu a byla to dlouholetá kámoška, tak nic neřeknu. Ale takhle to vypadá fakt blbě.
Mimochodem jeden z můj ex taky šíleně odsuzoval nevěru, jeho ex ho podvedla a tak mi začal zakazovat kámoše. Byli jsme spolu 3 roky, bydleli 2 a minimálně posledního půl roku mě podváděl.😃
Asi takhle, podle mé zkušenosti - pokud má muž potřebu své přítelkyni "nenápadně" ukazovat, jak je žádaný a jak se o něho ženy rvou, tak je s jeho egem něco v nepořádku, což je big red flag. Zdravě sebevědomý muž tohle nedělá a své "ctitelky" si drží daleko od těla i od očí přítelkyně. Když je muž upřímně zamilovaný a i v mysli "zadaný", což by po 4 měsících snad být měl, tak to z něj vyzařuje a ostatní ženy to vycítí a drží se dál; naopak ten, co to vážně nemyslí, tak podvědomě flirtuje na všechny strany, což má za důsledek, že mu ty ženy píšou, protože cítí, že mají šanci. A už vůbec nemluvím o tom, že zdravě sebevědomý muž nevypráví své přítelkyni, že pár hodin trávil s krásnou ženou (jakoby mimochodem se zmíní, že je krásná, a to opakovaně? Uf...), která ho evidentně chtěla klofnout. Upřímně - ten váš přítel je nejspíš velice nejistý muž, který potřebuje, abyste žárlila a bojovala o něj. Od takového raději ruce pryč. Navíc s tím začíná už po 4 měsících? Na mě to dobře nepůsobí. Anebo je to notorický kurevník, což je taky špatně. No, držím palce, ať se mýlím.
Najdi si někoho, s kým se budeš cítit v bezpečí. Tenhle to určitě není a ani se ti nedivím...
Poslat ho k šípku. I kdyby ho nahánělo stádo žen, tak tohle se neříká partnerce. Buď si mastí ego a chce aby jsi žárlila nebo je to idiot a kurevník. Působíš jako nezkušená mladá slečna, najdi si někoho lepšího. Nezahazuj svůj drahocenný čas s někým takovým. Jemu to očividně dělá dobře, že se kolem něho motají ženy, vyžívá se v tom a tobě podkopává sebevědomí. Kdyby ho tento zájem kamarádek netěšil, poslal by je do háje a nic by ti neříkal.
Poslat ho k šípku. I kdyby ho nahánělo stádo žen, tak tohle se neříká partnerce. Buď si mastí ego a chce aby jsi žárlila nebo je to idiot a kurevník. Působíš jako nezkušená mladá slečna, najdi si někoho lepšího. Nezahazuj svůj drahocenný čas s někým takovým. Jemu to očividně dělá dobře, že se kolem něho motají ženy, vyžívá se v tom a tobě podkopává sebevědomí. Kdyby ho tento zájem kamarádek netěšil, poslal by je do háje a nic by ti neříkal.
@cherie24 Chtěla jsem napsat do puntíku to samé.
Asi takhle, podle mé zkušenosti - pokud má muž potřebu své přítelkyni "nenápadně" ukazovat, jak je žádaný a jak se o něho ženy rvou, tak je s jeho egem něco v nepořádku, což je big red flag. Zdravě sebevědomý muž tohle nedělá a své "ctitelky" si drží daleko od těla i od očí přítelkyně. Když je muž upřímně zamilovaný a i v mysli "zadaný", což by po 4 měsících snad být měl, tak to z něj vyzařuje a ostatní ženy to vycítí a drží se dál; naopak ten, co to vážně nemyslí, tak podvědomě flirtuje na všechny strany, což má za důsledek, že mu ty ženy píšou, protože cítí, že mají šanci. A už vůbec nemluvím o tom, že zdravě sebevědomý muž nevypráví své přítelkyni, že pár hodin trávil s krásnou ženou (jakoby mimochodem se zmíní, že je krásná, a to opakovaně? Uf...), která ho evidentně chtěla klofnout. Upřímně - ten váš přítel je nejspíš velice nejistý muž, který potřebuje, abyste žárlila a bojovala o něj. Od takového raději ruce pryč. Navíc s tím začíná už po 4 měsících? Na mě to dobře nepůsobí. Anebo je to notorický kurevník, což je taky špatně. No, držím palce, ať se mýlím.
@anonym_0a9a9c s tím úplně nesouhlasím. Můj manžel, aniž by cokoliv dělal na sílu, tak pro ženské vyzařuje něco, co je přitahuje jak med. Kolikrát jsem byla u situace i já, např v obchodě, kde mi kupoval náušnice, zatím co já, se na něco dívala a prodavačka ho úplně bez studí balila a těch situací bylo mnohem více. Proste ma v sobě něco, co ty ženské bere. A vim, proste ze nic nedělá naschvál, nebo ze by on flirtoval. Ma to proste v sobě
Moc vše děkuji za názory 😉
Já nemyslím, že by přítel byl nějak nejistý nebo sám nějak naháněl ženské... Známe se opravdu hodně dlouho a vždycky ho ženy obletovaly, prostě ženy přitahuje. Což vidím, i když jsme spolu a on se věnuje mně a mým dětem, ke kterým se chová lépe, než se k nim kdy choval jejich vlastní otec. Ženy za ním ale stejně tahnou... ať je to i řeky nebo v obchodním domě 🙈
To, že mi o tom všem říká, je podle něj kvůli tomu, že chce být ke mně naprosto upřímný, protože už se mu to vymstilo a já to chápu, protože mám ráda taky férové jednání narovinu. Sám mi řekl, že to s tou krásnou kamarádkou asi přehnal, ale že chtěl být upřímný a že rozhodně nemusím mít žádné obavy, že chce být jen se mnou, že jsem pro něj nejlepší ženská na světě.. pro mě spíš byly nové ty pocity žárlivosti, které jsem nikdy neměla 🙈 Jinak já se taky kamarádim zase naopak spíše s muži, takže to kamarádství i chápu.
Poslední dva dny jsme o všem hodně mluvili a jsem nějak klidnější 😊
@anonym_autor to je prosím tebe úplně jasná manipulace. Kopla bych ho do pr*ele tak že by se nezastavil. Mám s temahle typama zkušenosti. Pokud jste si to vyrikali, on to bude respektovat a uz NIKDY ( nebo skoro nikdy) neřekne ani slovo který by zavanelo citovou manipulaci a cíleným vzbuzovanim zarlivosti , ok. Jestli v tom bude pokračovat- skonči to co nejdřív. Vím že to zní nekompromisně, ale uz jsem starší paní a mám zkušenost- zivot s manipulatorem je peklo.
@cherie24 přesně tak
@anonym_autor to je prosím tebe úplně jasná manipulace. Kopla bych ho do pr*ele tak že by se nezastavil. Mám s temahle typama zkušenosti. Pokud jste si to vyrikali, on to bude respektovat a uz NIKDY ( nebo skoro nikdy) neřekne ani slovo který by zavanelo citovou manipulaci a cíleným vzbuzovanim zarlivosti , ok. Jestli v tom bude pokračovat- skonči to co nejdřív. Vím že to zní nekompromisně, ale uz jsem starší paní a mám zkušenost- zivot s manipulatorem je peklo.
@odula Myslím si to samé. Pokud někoho miluju, tak mu přeci nebudu říkat, že mě navštívila krásná kamarádka a i tak v mém připadě, podle toho co jsem zažila moc kamarádství mezi ženou a mužem neexistuje (vždy tam byly větší sympatie z jedné či druhé strany).
@odula Myslím si to samé. Pokud někoho miluju, tak mu přeci nebudu říkat, že mě navštívila krásná kamarádka a i tak v mém připadě, podle toho co jsem zažila moc kamarádství mezi ženou a mužem neexistuje (vždy tam byly větší sympatie z jedné či druhé strany).
@anonym_05b5e4 no, na mě tohle působí jak červenej hadr na bejka. Je to naprosto neurvaly, a buď je pán uplne stupidní s nulovou empatii. nebo je to schopnej manipulátor . S nulovou empatii. Když si to vyrikali a on to bude 100% respektovat... tak jeste ok. Jinak je to průšvih. Ale určitě je to red flag jako prase a byt autorkou byla bych velice pozorna k dalším projevům manipulativniho jednání
@anonym_0a9a9c s tím úplně nesouhlasím. Můj manžel, aniž by cokoliv dělal na sílu, tak pro ženské vyzařuje něco, co je přitahuje jak med. Kolikrát jsem byla u situace i já, např v obchodě, kde mi kupoval náušnice, zatím co já, se na něco dívala a prodavačka ho úplně bez studí balila a těch situací bylo mnohem více. Proste ma v sobě něco, co ty ženské bere. A vim, proste ze nic nedělá naschvál, nebo ze by on flirtoval. Ma to proste v sobě
@barulina můj ex byl taky to samé, taky se na něj holky z nějakého důvodu neustále lepily. Dokonce mu tenkrát jedna kamarádka vlezla nahatá do postele, když už jsem byla těhotná. Když pominu fakt, že ex sice tvrdil, že to nedělá schválně, ale ve skutečnosti nic moc nedělal, aby jim rázně naznačil, že takhle ne, tak mi to neskutečně vadilo i ze strany těch holek. Přišlo mi to jako podpásovka a neurvalé "kolegiální" chování. Zrovna s tou slečnou jsem mu věřila, že nic nebylo. Slečna o něj usilovala dlouho a on zájem neměl, ale takových adeptek se motalo víc kolem nás a mě v tom nebylo dobře. Nejednalo se o žárlivost z mé strany, ale připadalo mi, že mám kolem sebe samé falešné lidi a to mi ubíralo energii. O falešné lidi ve své blízkosti nestojím. Ani když jsou ze strany partnera.
@barulina můj ex byl taky to samé, taky se na něj holky z nějakého důvodu neustále lepily. Dokonce mu tenkrát jedna kamarádka vlezla nahatá do postele, když už jsem byla těhotná. Když pominu fakt, že ex sice tvrdil, že to nedělá schválně, ale ve skutečnosti nic moc nedělal, aby jim rázně naznačil, že takhle ne, tak mi to neskutečně vadilo i ze strany těch holek. Přišlo mi to jako podpásovka a neurvalé "kolegiální" chování. Zrovna s tou slečnou jsem mu věřila, že nic nebylo. Slečna o něj usilovala dlouho a on zájem neměl, ale takových adeptek se motalo víc kolem nás a mě v tom nebylo dobře. Nejednalo se o žárlivost z mé strany, ale připadalo mi, že mám kolem sebe samé falešné lidi a to mi ubíralo energii. O falešné lidi ve své blízkosti nestojím. Ani když jsou ze strany partnera.
@cherie24 no jako někdy je to přes čáru, co ty baby vymysli. A kdybych u toho kolikrát nebyla asi bych byla i naštvaná na chlapa, ale on prostě nedělá nic 😀 nebo to co dělá na mě nepůsobí, nevim 😀
@cherie24 Mě to nedá... To byl na nějaké služební cestě v rámci práce nebo jak se stane, že se cizí ženská nakvartýruje nahá do postele?😃
@cherie24 Mě to nedá... To byl na nějaké služební cestě v rámci práce nebo jak se stane, že se cizí ženská nakvartýruje nahá do postele?😃
@hennrietta přijela takhle navečer k němu na pokec, stejně jako v úvodním příspěvku autorky. 😅 Prý se zakecali, ona pak prohlásila, že to má domů hrozně daleko a jestli by teda nemohla přespat na gauči. On jí řekl, že jo a ona se pak později svlékla do naha a zalezla mu do postele. 😃 My jsme v té době spolu ještě nebydleli, protože těhotenství bylo dost nečekané i přes ochranu, ale ona věděla že jsem těhotná a že jezdíme po prohlídkách bytů kvůli sestěhování. Tak si asi řekla, že teď nebo nikdy. 😁

Hmm, také by mi vadilo, kdyby to měl rozpracované na více místech. O takového bych nestála, raději bych byla sama.