Kde hledat milence?
Ahoj s mužem mi to neklape, v sexu je strašný, nic mu nejde, proto hledám milence. Dřív jsem našla na Badoo, Štěstí.cz a dovolené u more🙂. Nějaké tipy? Kde jste si našli svoje miláčky?
Pokud ti jde o sex tak najdi v praci. Muzete si uzit i behem dne, ale pozor. Ve tvem pripade mi to smrdi, aby z toho nebylo vic nez chces.
Já si žádné miláčky nehledám, já raději manželovi ukázala, co se mi líbí 🙈
Já si milence nehledám. Ale vím, že někteří muži bohužel opravdu jsou marní a můžeš jim ukazovat a ukazovat a oni to stejně nepochytí. Jen ze zajímavosti...manželovi to s tebou vyhovuje? Možná to je oboustrané a proto ani on nic moc nepředvádí. Nemáte chemii, nebo ho to co baví tebe nebaví a baví ho jiné věci, nebo ví, že jsi věčný kritik a je ve stresu a neuvolněný, to je pak jasný, že z toho máte oba prd. Nepomohlo by vám přizvat třeba extra slečnu nebo pár? Jinak asi bych hledala v práci, na nějakých akcích - vernisáž, koncert.
Já si milence nehledám. Ale vím, že někteří muži bohužel opravdu jsou marní a můžeš jim ukazovat a ukazovat a oni to stejně nepochytí. Jen ze zajímavosti...manželovi to s tebou vyhovuje? Možná to je oboustrané a proto ani on nic moc nepředvádí. Nemáte chemii, nebo ho to co baví tebe nebaví a baví ho jiné věci, nebo ví, že jsi věčný kritik a je ve stresu a neuvolněný, to je pak jasný, že z toho máte oba prd. Nepomohlo by vám přizvat třeba extra slečnu nebo pár? Jinak asi bych hledala v práci, na nějakých akcích - vernisáž, koncert.
@anonym_db4128 ne on je vždy spokojený a není tvarny, nic neumi
A proč sis ho vzala?
Chudák tvůj manžel teda...ví o tom, že jsi takto nespokojená? Chtělo by to ideálně na tom společně zapracovat, než to řešit milencem. Je to neúcta k manželovi (jakkoliv možná není nejlepší milenec, tohle chování si nezaslouží. Jinak ohledně milence - asi to spíš nech na osudu, prostě pokud se to má stát, tak se to stane...pokud máš najít někoho, s kým ti to bude klapat, tak ho najdeš. Ale cíleně aktivně hledat někoho někde na povyražení bokem, protože ten tvůj nesplňuje tvoje nároky, to nikdy nepochopím. Proč teda se svým mužem vlastně jsi, když otevřeně uvažuješ o milenci? Jistě to nebylo tak, že v době, kdy byl "jen přítel", tak byl v sexu skvělý a s prstýnekm na ruce najednou začal být mizerný v sexu, ne?
Jakože jsem děsná rajda, jsem in a ptám se maminek na diskuzním fóru, kde splašili něco na *ukání?! Ale no taaaak 😂😂😂
Jakože jsem děsná rajda, jsem in a ptám se maminek na diskuzním fóru, kde splašili něco na *ukání?! Ale no taaaak 😂😂😂
@te_reza😁
A proč sis ho vzala?
@betelgeuzz to neni tak jednoduchý, nekdy se to sejde že je to super chlap ve vztahu ale v posteli to neni ono...
@betelgeuzz to neni tak jednoduchý, nekdy se to sejde že je to super chlap ve vztahu ale v posteli to neni ono...
@martinka_33 tak proč si nenajít takovýho, s kterým to je super po všech stránkách? Než někoho za zády podvádět.
@martinka_33 tak proč si nenajít takovýho, s kterým to je super po všech stránkách? Než někoho za zády podvádět.
@betelgeuzz s podvadenim nesouhlasim, to je taková neucta k tomu koho člověk miluje 😭 Ten zbytek, to není tak snadný jak se zdá, vztahy jsou casto o kompromisech.
@anonym_autor @martinka_33 no tak tomu mýmu je to jedno, když mám někoho jiného, ale ty co tu moralizujou, jste si jisté, že by to vaším chlapům vadilo, nebo že by si toho vůbec všimli, že někoho mate😀 Myslíte že VAŠÍ "VERNOST--BLBOST" OCENÍ?😁
Pokud je to tomu tvýmu tak jedno, nemusela jsi psát pod anonymem, když už stejně ví, co doma má ;)

Podle me každý ať si nastaví vztah podle svého vkusu, jestli to tvemu manželovi nevadí, pak je na místě že si milence hledáš. Jestli jsi atraktivní, najdeš podle me snadno, chlapi jsou sexu bez vztahu otevřenější. Jinak jedna moje teta svého času provozovala sexuální turistiku, každý rok mela v turecku jineho Ahmeda.
Pokud je to tomu tvýmu tak jedno, nemusela jsi psát pod anonymem, když už stejně ví, co doma má ;)
@moudivlacek to píše určitě nejakej nadrzenej vocas 😅
@moudivlacek to píše určitě nejakej nadrzenej vocas 😅
@martinka_33 však jo, ale tak aspoň se člověk zasměje, jí třeba zas nejde vaření a jsou si kvit ;)
Tak tady asi ne, a nechápu, když si někdo chce hledat milence, proč je vůbec ve vztahu, když to nefunguje...

🙈