Nejasný vztah. Co si o tom myslíte?
Ahoj všichni,
Jmenuju se Jonatán (ano je to moje skutečné jméno) a jsem teenager a aktuálně žijí v Polsku (jsem Polák)
Když jenom myslím o toho vztahů to už cítím nevolnost v břichu takže omlouvám se jestli jsou nějaké gramatické chybičky prostě rychle píšu kvůli tomu.
Měl jsem takový moc divný "vztah" okolo rok dřív. Poznal jsem takovou holkou (řekněme že jmenuje se Pavlína) a ta Pavlína začala být od začátku moc intimní... Ona dávala mi hodně komplementů, dotýkala mě atd. Tak jsem myslel že je zainteresovaná mnou. Pavlína byla 4 léta starší od mě ale když to se stalo to jsem myslel že "věk to jenom číslo" což teď podle mě není jenom číslo ale okay. Pamatuju že jsem ji taky objel a teď když jenom představuju se tu scénu to chci mi se brečet, a mám dívni pocit v břichu... Moje mamka znalá Pavlínu..
Byla jí učitelka... Potom začali jsme spolu psát. Jmenovala mě tam jako "miláčku, lásko, zlátko" atd. Pár krát jsem ji řekl že chci s ní někde jít np. Do kina, park atd. Ona řekla že ano ale pak už neodpovídala, změnila téma. Po nějakým čase jsem ji řekl že ji miluju a ona na řekla že musíme se uvidít a povídat. Nakonec řekla "miluju tebe" my jsme nikdy se neviděli na živo napsala mi jenom zprávu že má kluka (když jsme se uviděli to ona řekla že nemá kluka) a teď moje otázku: zda ona mě měla za milenci? Proč akorát já? Navíc s synem své učitelky? A co jí to dalo? Moc toho nechápu takže byl bych moc vděčný jestli bych někdo mohl vysvětlit co to mohl být za vztah s perspektivy Pavlíny a co jí to mohlo bych moc vděčný jestli bych mohl mi někdo vysvětlit co to mohl být s perspektivy Pavlíny za vztah a co jí to mohlo dát? Děkuju mockrát.

@hvezdicka39 Jonatáne, Jonatáne, musíš si v té své pohádce udělat pořádek - když jednou napíšeš, že se tě dotýkala a ty jí, nemůžeš pak tvrdit, že jste se nikdy neviděli face to face. Možná by bylo dobré zajít za Machem a Šebestovou, půjčit si utržené sluchátko a požádat ho, aby tě naučilo, jak věrohodně vystupovat jako Polák užívající českou sociální síť 😉