Práce z domova - kompletace. Máte zkušenost?
Dobrý den,
máte někdo osobní zkušenosti s tímto přivýdělkem? https://www.vyrobazdomu.cz/montaz-predmetu/
@modrkon doufám, že zkušenost nikdo nemá. Zadej si do googlu název firmy a projeď recenze. Všechno to jsou podvodníci.
Ahoj, téměř veškeré práce z domova jsou podvod a dostanou tě leda do průšvihu. Pokud nejsi účetní, programátor nebo něco podobného, co se dá z domova dělat seriozně, vůbec se do toho nepouštěj.
Já jsem po RD taky přemýšlela, co dál. Nechtěla jsem zpět do práce do 17h, protože doma jsem měla tříletou a prvňáka a ve firmě mi zkrácený úvazek ani částečný HO neumožnili. Nakonec jsem šla nejdřív na dopoledne uklízet - hezké domy, stálí klienti a stabilní firma za zády. Když nemůžu, prostě se omluvím a buď to přesunu nebo přijede záskok. Někam beru děti s sebou, když mají třeba rýmu a je mi hloupé je poslat do kolektivu. Čistá hlava, žádný stres, 15kg dole a potkala jsem díky tomu hodně fajn lidí z okolí, které jsem neznala. Tak jen jako tip. Byla by to náhoda, ale na Praze východ na Říčansku teď zrovna posilujeme tým a potřebujeme další šikovné tváře, tak kdyby to někoho oslovilo, napište, dokud je místo 🙂

Otevírat to nebudu, takže nevím, zda jde o tentýž subjekt, ale ono to funguje všude dost obdobně. Máme v rodině jednu méně přemýšlející osobu, která se rozhodla, že bude fajn vydělat si velké peníze kompletací žvýkaček. Poslala firmě peníze, protože bez toho by se s ní vůbec nebavili. Pak ji nechali podepsat smlouvu, ze které bylo jasné, že to tato osoba nikdy nemůže sama zvládnout a smluvní pokuty byly nehorázné. Samozřejmě byla ta osoba tak hloupoučká, že to podepsala, aniž by se poradila s někým, kdo tomu rozumí a tak začal maraton kompletace žvýkaček nejen pro ni, ale také pro příbuzné a přátele, aby vůbec byla schopna odevzdat zakázku včas a vyhnula se tak smluvním pokutám. Poslední noc ani nešli spát. A výdělek? Nula nula prd, o který se ještě musela dělit.