Zkušenosti s kompletováním obálek a propisek na domprace.cz?
Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s kompletováním obálek nebo propisek co nabízí konkrétně na stránkách www.domprace.cz
Je to podvod nebo ne? Vyzkoušet? Stojí to za to?
POZOR – domprace.cz je klamavá past na lidi bez práce. Sdílejte!
Píšu toto varování, protože jsem se stal obětí webu domprace.cz, provozovaného Tomášem Venclem, POBox 16, Šumperk – a nechci, aby to samé potkalo další lidi.
Co dělají:
Web domprace.cz láká nezaměstnané a lidi ve finanční tísni na lákavou nabídku: „práce z domova – plnění obálek, výdělek až 13 680 Kč měsíčně." Realita je jiná. Za vstupní poplatek 500 Kč dostanete v nejlepším případě pár bezcenných nakopírovaných papírů – katalog, který nemá žádnou hodnotu a žádnou reálnou práci nenabízí.
Jak to funguje konkrétně:
Web záměrně neuvádí IČO ani kontaktní telefon – aby se nedal snadno dohledat
Zásilky odesílá bez podacího čísla – aby nemohl být nikdo volán k odpovědnosti za nedoručení
Po reklamaci tvrdí, že zásilku doručil, ale žádný důkaz nemá
Po zákonném odstoupení od smlouvy odmítá vrátit peníze
Lidem, kteří se brání a hlásí věc úřadům, hrozí trestním oznámením za „křivé obvinění"
Tohle není jen neetické – je to klamavá obchodní praktika namířená přímo na ty nejzranitelnější: lidi bez práce, rodiče na mateřské, seniory, lidi v dluzích.
Co jsem udělal:
✅ Podal jsem podnět na Českou obchodní inspekci (ID: 7T5ZWY5, Ústřední inspektorát, 24. 4. 2026)
✅ Podal jsem trestní oznámení na Policii ČR – Krajské ředitelství Olomouckého kraje
Výzva pro všechny poškozené:
Pokud jste se s domprace.cz nebo s Tomášem Venclem setkali a přišli o peníze, nemlčte. Kontaktujte mě prosím na:
📧 roboticorp@gmail.com
Pomohu vám:
sepsat žádost o vrácení peněz
podat podnět na ČOI
podat trestní oznámení
případně se připojit ke kolektivní žalobě, která by byla pro všechny poškozené zdarma a daleko efektivnější než individuální postup
Čím více nás bude, tím větší tlak na orgány a tím větší šance na úspěch.
Prosím, sdílejte tento příspěvek – ať se nikdo další nechytí do stejné pasti.

Jasný podvod.