icon

Zkušenosti s kompletováním obálek a propisek na domprace.cz?

27. bře 2022

Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s kompletováním obálek nebo propisek co nabízí konkrétně na stránkách www.domprace.cz
Je to podvod nebo ne? Vyzkoušet? Stojí to za to?

sigyn
28. bře 2022

Jasný podvod.

martinion
5. kvě 2026

POZOR – domprace.cz je klamavá past na lidi bez práce. Sdílejte!
Píšu toto varování, protože jsem se stal obětí webu domprace.cz, provozovaného Tomášem Venclem, POBox 16, Šumperk – a nechci, aby to samé potkalo další lidi.
Co dělají:
Web domprace.cz láká nezaměstnané a lidi ve finanční tísni na lákavou nabídku: „práce z domova – plnění obálek, výdělek až 13 680 Kč měsíčně." Realita je jiná. Za vstupní poplatek 500 Kč dostanete v nejlepším případě pár bezcenných nakopírovaných papírů – katalog, který nemá žádnou hodnotu a žádnou reálnou práci nenabízí.
Jak to funguje konkrétně:

Web záměrně neuvádí IČO ani kontaktní telefon – aby se nedal snadno dohledat
Zásilky odesílá bez podacího čísla – aby nemohl být nikdo volán k odpovědnosti za nedoručení
Po reklamaci tvrdí, že zásilku doručil, ale žádný důkaz nemá
Po zákonném odstoupení od smlouvy odmítá vrátit peníze
Lidem, kteří se brání a hlásí věc úřadům, hrozí trestním oznámením za „křivé obvinění"

Tohle není jen neetické – je to klamavá obchodní praktika namířená přímo na ty nejzranitelnější: lidi bez práce, rodiče na mateřské, seniory, lidi v dluzích.
Co jsem udělal:
✅ Podal jsem podnět na Českou obchodní inspekci (ID: 7T5ZWY5, Ústřední inspektorát, 24. 4. 2026)
✅ Podal jsem trestní oznámení na Policii ČR – Krajské ředitelství Olomouckého kraje
Výzva pro všechny poškozené:
Pokud jste se s domprace.cz nebo s Tomášem Venclem setkali a přišli o peníze, nemlčte. Kontaktujte mě prosím na:
📧 roboticorp@gmail.com
Pomohu vám:

sepsat žádost o vrácení peněz
podat podnět na ČOI
podat trestní oznámení
případně se připojit ke kolektivní žalobě, která by byla pro všechny poškozené zdarma a daleko efektivnější než individuální postup

Čím více nás bude, tím větší tlak na orgány a tím větší šance na úspěch.
Prosím, sdílejte tento příspěvek – ať se nikdo další nechytí do stejné pasti.