Aktivity s dětmi. Co Vám chybí v Praze a kde tam?
Zdravím!🌞
Ráda bych kdybyste mi poradili. Plánuji podnikat a odpověď popřípadně návrh na jendoduchou otázku by mi moc pomohl. Víte o nějakých pražských částech, kde se nachází větší počet rodin s dětmi, ale není tu pro děti (ve věku 3-12let) zázemí? (Např. Není tu s dětmi co dělat, není tu dostatek míst pro sportovní aktivity s dětmi, není se kam schovat kdy prší a je hnusné počasí, nebo byste byli rádi kdyby se v okolí bydliště nacházeli místa kde by se děti mohli rozvíjet). Pokud o nějakém takovém místě víte budu ráda když mi napíšete do komentářů. Popřípadě pokud máte jiný problém, něco co vám chybí nebo byste si něco přáli a týká se to tohohle okruhu budu ráda když mi dáte vědět i o tom.
Předem moc děkuji a přeji krásný den! ❤️
U nás na Barrandově si nemůžu stěžovat, ale obecně je hafo herniček a hřišť pro prcky řekněme do 6 let a málo pro větší děti... typu třeba lanové centrum v Braníku nebo nové hřiště ve Slivenci (velká konstrukce z masivních klád), kde se i větší děti můžou fyzicky vyřádit, je to pro ně výzva a zároveň je to bezpečné. Ale to je spíš pro místní samosprávy, pro jednotlivce to asi není vhodný podnikatelský záměr, určitě to není finančně rentabilní, resp.neumím si představit, jak na hřišti vydělat...
Venkovních hřišť máme v okolí dost jsme kousek od areálu Gutovka ve Strašnicích,ale vnitřního tu není nic,nejblíže asi v obchodních Eden nebo Vivo....a přitom prostory tu jsou. Denně chodíme do školky kolem léta zavřené prodejny potravin,tam by to bylo skvělé.....domy patří MČ Praha 10 ale prostory chátrají. Byla by dobrá i klubovna na tvoření s dětmi,sice si můžu pozvat 3 kámošky domu,ale stůl aby u něj mohlo sedět pomalu 8 lidi prostě nemáme.

Jsem z Modřan. Sportovního venkovního vyžití je tu mraky, ale indoor aktivity ne. Jako nějaké herničky pro malé děti ano, ale něco většího, s prvky pro starší děti, ty větši konstrukce atp, ty bych tu uvítala.