icon

Doporučení na restauraci v Praze. Poradíte?

18. říj 2020

Zdravim, potrebovala bych od vas poradit. Manzel slavi kulatiny na konci listopadu a ja bych ho chtela vzit na nejakou hezkou veceri. Chci, aby to bylo neco lepsiho, ale aby to zas nestalo celou vyplatu 😀 manzel ma rad asijskou a ceskou kuchyni, steaky, ale urcite ochutna rad i neco noveho. Budu rada za vsechny tipy! Klidne jsem i pro degustacni menicko 😊 dekuji!

verysucha
18. říj 2020

No já se obávám že bude stále vše zavřené:( 😁

anakolut
18. říj 2020

Ambiente brasiliero.

barumrallyebum
18. říj 2020

Benjamin

sarrita
18. říj 2020

The Eatery 😉

terka555
18. říj 2020

Super steaky dela treba Highland steak house🙂

autor
18. říj 2020

@sarrita tam jsme byli. Pecka 👌🏽 Ale teď bych chtělo něco nového 🙈

autor
18. říj 2020

@verysucha jj s tím počítám, ale chci mu dát poukázku a pak ho tam vzít klidně až déle 😀

autor
18. říj 2020

@anakolut byli jsme, ale děkuji 👍🏼

dandaa
18. říj 2020

Mlýnec nebo aAuerole a jejich boží výhled, Grand Cru nebo vyjet mimo Prahu do Chateau Mcely, ty jsou úplně top

sumitra
18. říj 2020

Ambiente Brasileiro. Skvele burgery ma Dish, ale prostredi nic moc. Moc prijemne je to v Bruxx. Dal me napada Black Dog, pobocka v Praze a v Beroune, tam maji luxusni burgery), Las Adelitas, TGI Fridays.

malenka3
18. říj 2020

Pokud je na maso, tak El Asador.

zrzkaaa
20. říj 2020

Stejkárna Vinohrady, mají v nabídce degustační prkýnko s ministeaků z různých částí.

evaviki
22. říj 2020

klasicka ceska je Kuchyn - jidlo super. Nebo pak La boca v Truhlarsky, Beef house vedle Petrskeho namesti

smisca
22. říj 2020

Taro na Andělu? Osobní zkušenost teda nemám, ale viděla jsem nějaké Prostřeno, kde vařili šéfkuchaři, a Pohlreich toho z Tara chválil a i recenze na netu jsou pozitivní.