Doporučení na restauraci v Praze. Poradíte?
Zdravim, potrebovala bych od vas poradit. Manzel slavi kulatiny na konci listopadu a ja bych ho chtela vzit na nejakou hezkou veceri. Chci, aby to bylo neco lepsiho, ale aby to zas nestalo celou vyplatu 😀 manzel ma rad asijskou a ceskou kuchyni, steaky, ale urcite ochutna rad i neco noveho. Budu rada za vsechny tipy! Klidne jsem i pro degustacni menicko 😊 dekuji!
Ambiente brasiliero.
Benjamin
The Eatery 😉
Super steaky dela treba Highland steak house🙂
@sarrita tam jsme byli. Pecka 👌🏽 Ale teď bych chtělo něco nového 🙈
@verysucha jj s tím počítám, ale chci mu dát poukázku a pak ho tam vzít klidně až déle 😀
@anakolut byli jsme, ale děkuji 👍🏼
Mlýnec nebo aAuerole a jejich boží výhled, Grand Cru nebo vyjet mimo Prahu do Chateau Mcely, ty jsou úplně top
Ambiente Brasileiro. Skvele burgery ma Dish, ale prostredi nic moc. Moc prijemne je to v Bruxx. Dal me napada Black Dog, pobocka v Praze a v Beroune, tam maji luxusni burgery), Las Adelitas, TGI Fridays.
Pokud je na maso, tak El Asador.
Stejkárna Vinohrady, mají v nabídce degustační prkýnko s ministeaků z různých částí.
klasicka ceska je Kuchyn - jidlo super. Nebo pak La boca v Truhlarsky, Beef house vedle Petrskeho namesti
Taro na Andělu? Osobní zkušenost teda nemám, ale viděla jsem nějaké Prostřeno, kde vařili šéfkuchaři, a Pohlreich toho z Tara chválil a i recenze na netu jsou pozitivní.

No já se obávám že bude stále vše zavřené:( 😁