Doručování v Praze. Máte zkušenosti s novou službou YBOX24?
Ahoj holky, mám na Vás dotaz. 🙂
Přestěhovali jsme se do Prahy a řeším doručování věcí po městě.
Na Kladně to bylo jednodušší, přeci jenom je Kladno mnohem menší. 😉
Zkoušela jste některá tu novou společnost YBOX24?
Dost mě zaujalo, že mají kurýra po Praze zdarma a že platíte pouze za uložení do boxu, které je za pár korun.
Máte s tím nějakou zkušenost?
Děkuji,
Veronika
a to je co blbost? kdyz uz fakt nemuzu nekam dojet sama, taxi nabizi tez kuryrni sluzby a doveze od dveri ke dverim. Nechapu, proc bych mela litat do nejakeho boxu
@hajkova123 Fáákt? A jak to probíhá? Si zavolám někam zavolám a kurýr přijede?
Za mě to blbost není, taxi, které mi to převeze na druhou stranu Prahy stojí mnohem víc, než když jsem si zavolala kurýra, on to odvez do boxu blízko paní a tohle celý stálo 31,- 👍
@babka
@veehvezda zavolala jsem tam a chtěli po mě adresu vyzvednutí, adresu kam se to poveze a PIN zásilky.
@hajkova123 Pin zásilky? Ten vezmu kde? Ten si vymyslím? 😀
@veehvezda Neee, stáhla jsem si apku a ještě jsem dostala kredity zadarmo. 😀 Tam klikneš a vytvoříš si zásilku a tím pádem máš PIN a to je všechno 😀 pak si jenom zavoláš nebo jim to pošleš sms.
@veehvezda Hezké odpoledne Veroniko, já jsem si zase od paní kupovala brusle pro syna a ta mi je nechala vložit kurýrem do yboxu24 na stanici metra Chodov a já při cestě z práce jsem si je vyzvedla. Bylo to super rychlý a navíc tato akce proběhla bleskově 🙂!!!!
@hajkova123
@vladimira2000
hezká reklama
@vladimira2000 Ráda slyším, že má někdo zkušenost a že to opravdu není jen reklama co má upoutat. Děkuji. 🙂
@veehvezda Já takhle občas posílám přes Liftago aplikaci. Doručení po Praze od dveří ke dveřím za 169 Kč, zásilky do 15 kg.
@petulkadodo Právě, že tahle služba je mnohem levnější. 😨 Včera po debatě tady jsem ybox24 vyzkoušela, když jsem prodala věci po dceři a doručení mě stálo necelých 19kč 😨

@veehvezda Ahoj Veroniko, zkusila jsem to jednou, využila jsem službu kurýra a ten přijel ke mně domů, vzal knížku, kterou jsem prodala paní. Všechno proběhlo v pohodě a rychle takže za mě super 😉