Hospůdka na akci v Praze. Máte tip?
Včera v 11:13
Ahojte. Viete mi poradit nejaku hospudku, podnik, ktoru ma oddeleny salonik alebo miesto pre sedenie pre cca 10-20 ludi a kde by sa dali usporiadat nejake sukromne akcie? Nic formalne, len sa chcem stretnut s partiou kamaratov a usporiadat tam mini turnaj v jednej deskovej hre. Kdekolvek v Prahe, ale v pesej vzdialenosti od zastavky metra. Najlepsie, aby sa tam dalo aj najest a ak by bol priestor mozno trochu oddeleny (nie je to ale podmienkou). Prahu este dobre nepoznam, podniky nemam zmapovane, som tu kratko, takze akakolvek osobna skusenost pride vhod.

@anonym_autor tuhle potřebu chápu, tak zkusím z paměti vylovit pár míst.
Café Montmartre v Řetězový - maji salonek, ticho, tradicne pomalou obsluhu, vlidnou atmosferu, jidlo spis nemaji, jestli tak nejake svacinky.
Vyloženě hospod splňující tvoje požadavky existuje mnoho, ale jako na potvoru si nemohu vzpomenout na žádnou konkrétně.
Na nekterych pobockach mestske knihovna se daji hrat deskovky bezne a maji na to i specialni eventy:
https://www.mlp.cz/cz/akce/deskohratky-v-ustred...
Ale nevim, jak 10-20 lidi.
Pri hledani toho, jak to ma aktualne knihovna na me vyskocila reklama na deskohub, ale nemam s nim osobni zkusenost.
Pokud jseš student VS, zkus zapatrat, jestli tvoje VS nebo univerzita nemam vhodne misto, ktere je studentum k dispozici, UK má třeba Kampus Hybernská, nevím jak přesně funguje, ale zdá se mi že by si tam mohl mít štěstí, pokud je tvoje akce aspoň trochu otevřená a aspoň trochu zaměřená na mezilidskou pospolitost.